A csillagjegyek és a pornó kapcsolata



A horoszkópból kiderül, hogy ki és hogyan vélekedik az erotikus filmekről. Kos: A Kos nő túlságosan igényesnek, kifinomultnak tartja magát, hogy ilyen „közönséges” dolgokra vesztegesse az idejét. A Kos férfi kimondottan szereti a pornót, de nem kizárólag nézni, hanem csinálni is.

Bika: A Bika nő maximum titokban néz pornót, hogy megjöjjön hozzá a kedve. A Bika férfi nem vágyik rá, hogy pornót nézzen. Ha valaki más elindít egy forrós, erotikus felvételt, akkor a Bika férfi rátapad a képernyőre, hogy ellessen néhány trükköt.

Ikrek: Az Ikrek nő megalázónak találja a pornót. Az Ikrek férfi nem vágyik a pornónézésre. Legyen nő vagy férfi, az Ikrek olyan tabu témának tekinti a pornót, amiről nem helyes beszélni.

Rák: A Rák nő egyedül, de a párjával is hajlandó pornót nézni. Ezt elsősorban oktatófilmnek tekinti, és csak másodsorban „izgatószernek”. A Rák férfi rajong a pornóért. Egyfelől ez jót tesz a vérkeringésének, másfelől szeret más nőket nézni, illetve azt, ahogy mások csinálják.

Oroszlán: Az Oroszlán nő mások előtt azt hangoztathatja, hogy nem néz ilyen „szennyet”, de valójában nagyon is, hogy szokott. Az Oroszlán nő tartja magát annyira jónak, tökéletesnek, hogy ne legyen féltékeny a pornóra.

Az Oroszlán férfi már-már rajong a pornóért. Ő bármikor és szinte bárkivel képes pornót nézni, mert számára ez olyan, mintha a híreket, vagy egy dokumentumfilmet látna.

Szűz: A Szűz nőről kevesen feltételeznék, pedig ilyen téren igenis bevállalós. Ha nem is vallja be, akkor is igaz, hogy titokban néha megnéz egy-egy erotikus filmet. A Szűz férfi magától nem érez kényszert, hogy pornót nézzen, de akkor nem fordul ki a szobából, ha a haverjai ilyesmit tesznek be. Ő inkább csendesen figyel, elles egy-két praktikát.

Mérleg: A Mérleg nő túl szemérmes, szégyenlős ahhoz, hogy olyan ciki, kínos dolgot csináljon, mint az, hogy pornót néz. Emellett elég romantikus és szentimentális ahhoz, hogy a pornót a szerelem meggyalázásának tekintse.

A Mérleg férfi nagyszerűen elvan pornó nélkül. Habár kicsit sem igényli, az néha mégis előfordul, hogy kedvet kap hozzá. Ha társasággal néz pornót, akkor kielemzi, kifigurázza a látottakat.

Skorpió: A Skorpió nő, ha egyedül nem is, de a párjával előfordul, hogy pornót néz. Titokban eltanulja azokat a praktikákat, amiket lát, hogy később „segítség” nélkül lehessen pornókirálynő az ágyban.

A Skorpió férfi rajong a pornóért. Néha puszta szórakozásból nézi, de csak, mert nem akar mással osztozni a látványban.

Nyilas: A Nyilas nő szokott pornót nézni. Ha egyedül, akkor ad az élvezetnek, ahogy akkor is, ha a párjával nézheti a saját házi pornóvideójukat. A Nyilas férfi megszállottként szereti a pornót.

Bak: A Bak nő nem ítéli el azokat, akik pornót néznek, de ő maga nem igényli az ilyesmit, hiszen eleve nem egy szexmániás. Ő a minimális, de minőségi szeretkezést díjazza. A Bak férfi nem rajong a pornóért. Párkapcsolatban se a Bak nő, se a Bak férfi nem néz a kedvesével pornót.

Vízöntő: A Vízöntő nő néha néz pornót, főleg akkor, ha hosszú ideje szingli. Szüksége van a vizuális élményre. A párjával is hajlandó pornót nézni. A Vízöntő férfi mindenhogy szereti a pornót, tehát egyedül is, a haverokkal is, de a párjával is.

Halak: A Halak nő nem szeretné, ha a párja mást nézne helyette, de egyébként néha a legnagyobb titokban megnéz egyet-egyet, de persze csak azért, hogy tanuljon belőle. A Halak férfi soha nem vallaná be, hogy szokott pornót nézni, mert szégyenli. Főleg olyan felvételt néz, amiben olyasmit láthat, amit soha nem kaphat meg.

(Forrás: noiportal.hu)



Ajánló

Ajánló