Utálja a hírnevet Zach GalifianakisSztárok, akik visszasírják azokat az időket, amikor még senki sem ismerte a nevüket.A hétköznapi emberek gyakran álmodoznak a hírnévtől, és úgy gondolják, hogy a kedvencük imádja a rivaldafényt, a pénzt, és a gazdagsággal, ismertséggel járó minden előnyt, ám valójában nagyon sok híresség visszasírja azokat az időket, amikor még senki sem ismerte a nevüket.

Ők azok, akik utálják, hogy az újságírók és a rajongók minden lépésüket figyelik, egyáltalán nincs magánéletük, és csak dolgozni szeretnének, ami után ugyanúgy hazamennének, mint bárki más. A hírevet rosszul viselő sztárok közül többen őszintén elmondták, hogy utálják, hogy híresek.

Zach Galifianakis: A Másnaposokkal befutó színészt sokan felismerik az utcán, pedig Galifianakis úgy gondolja, hogy a sztárság hülyeség. A híresség imádja a munkáját, de a hírnevet feleslegesnek érzi, mert egyszerű embernek tartja magát, hiszen például munka után ő is egyszerűen hazamegy és leül a tévé elé, mint bárki más.

Daniel Radcliffe: A színész akkor szerzett hírnevet, amikor Harry Potterként jelent meg a filmvásznon. A hirtelen jött hírnév a lehető legrosszabbat hozta ki a sztárból, hiszen teljesen kifordult önmagából, rákapott az alkoholra és a balhékba keveredett.

Az is előfordult, hogy Radcliffe 5 hónapon keresztül ugyanazt a ruhát viselte, mert így akarta félrevezetni a lesifotósokat. Emellett két évig sikerült titokban tartania a barátnőjével való kapcsolatát.

Harrison Ford: A színésznek elsősorban az a problémája a hírnévvel, hogy az emberek zaklatják a szeretteit, akiknek ezzel sok kellemetlenséget okoznak. Ford őszintén elmondta, hogy nincs abban semmi jó, hogy híres.

Azt azért elismerte, hogy az éttermekben előbb kap asztalt, ahogy az orvosnál sem kell sokat várnia, de ehhez azt is hozzátette, hogy mindezért drágán megfizet, mivel komoly lemondásokkal és magánnyal jár a sztárság.

Shia LaBeouf: A színészt leginkább a balhék, labilis természete, agresszív viselkedése és alkohol problémái miatt ismeri a világ. LaBeouf meggyőződése, hogy a színészeket kihasználják és olyanná próbálják formálni, aki sok pénzt hoz a filmgyárosoknak.

LaBeouf botrányos viselkedését azzal lehetne magyarázni, hogy nem tudja kezelni a hírnévvel járó terheket, bár az igazsághoz hozzátartózik, hogy ez oda-vissza működik, mivel a botrányai miatt éri sok támadás.

Anne Hathaway: A színésznő tehetségét jól mutatja, hogy Oscar-díjjal jutalmazták, ám a sikeres Hathaway viselkedését sokan nem nézik jó szemmel, mert nagyon rosszul reagál, ha a rajongói túl közel merészkednek hozzá.

Brad Pitt: Ha követed a híreket, akkor talán nem meglepő, hogy főleg az utóbbi időben van elege a hírnévből sztárnak, akivel eddig azért foglalkoztak túl sokat, mert Angelina Jolie férje volt, most pedig azért szedik ízekre, mert elvált a színésznőtől. Pitt azt nyilatkozta az egyik magazinnak, hogy az embernek el kell adnia magát, ha sztárrá akar válni, ez pedig rengeteg lemondással jár.

Robert Pattinson: Az Alkonyat Edwardja nagyon szerette, amikor még hétköznapi életet élhet, de ez megváltozott, amikor a csillogó vámpír szerepébe bújt, amivel hírnevet szerzett. A színész azóta is elveszettnek érzi magát a sztárvilágban. Pattinson főleg akkor utálta meg a hírnevet, amikor mindenki azon csámcsogott, hogy Kristen Stewart szakított vele.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló