Hol jár valójában az eszed szex közben?



A csillagjegyed szerint merre kalandoznak a gondolataid?Kos: Képes vagy azon gondolkodni, hogy mit kell még elintézned, az anyagi ügyeidben összeadsz, kivonsz, összeállítod a évi költségvetésed, kiszámolod, hogy egy hónapban mennyi bevételed és kiadásod lesz.

Ha van valamilyen problémád, akkor arra is kigondolod a megfelelő megoldást. Ha a szexen jár az eszed, akkor azzal vagy elfoglalva, hogy mikor említsd meg a partnerednek, hogy valamit rosszul csinál.

Bika: Azon gondolkodhatsz, hogy vajon jó-e, amit csinálsz, a párod rondának, unalmasnak tart-e, de az is aggaszthat, hogy nem vagy-e túl hangos. Bikaként gondolatolvasósat játszol, ezért is jellemző rád, hogy csak azzal bújsz ágyba, akiért tényleg odáig vagy.

Ikrek: A te eszed mindenütt jár, csak ott nem, ahol kellene. Szex közben eszedbe jut a munka, mit-hol hagytál abba, mit néztél este a tévében, vajon a kedvenc sorozatod hogyan folytatódik, vasalnod is kellene, a főzés is vár, és különben is annyi dolgod lenne, erre itt henteregsz.

Rák: Imádsz azon töprengeni szex közben, hogy vajon a másiknak jó-e, de arra is vetemedhetsz, hogy magadat ostorozod, amiért valamit biztos rosszul csinálsz. A gondjaidat is átgondolhatod, hogy szex közben találj megoldást a problémákra.

Oroszlán: Szex közben a külsődön jár az eszed, tehát például azon, hogy a hajad még mindig úgy áll-e, ahogy reggel belőtted, vagy teljesen összekócolódott? Ha jó az önbizalmad, akkor azon gondolkodhatsz, hogy istennőnek lát-e a párod, de azon is merenghetsz, hogy mivel lephetnéd meg őt az ágyban.

Szűz: Leginkább önmagaddal, főleg a hibáiddal vagy elfoglalva. Ennél sokkal rosszabb, ha a kritikus éned kerül előtérbe, mert akkor azon jár az eszed, hogy hogyan mondhatnád meg szépen a partnerednek, hogy lassú, unalmas, amit csinál.

Mérleg: Sűrűn előfordul, hogy egy másik pikáns jelenetet képzelsz el, ami sokkal tüzesebb a valóságnál, de mégsem mered azt felvezetni a partnerednek. Mérlegként romantikus pornót nézel a fejedben.

Skorpió: Szex közben az önbizalmad növelése köt le. Skorpióként partner vagy a minőségi szexben, mert meg akarsz dolgozni a jutalmadért, ami lehet például egy wellness hétvége, vagy inkább úgy gondolod, hogy egy jó szex után nem lesz annyira dühös a párod, ha bevallasz valamit.

Nyilas: Szex közben még be sem fejeztétek az aktust, te már azon agyalsz, hogy hogyan tehetnéd tökéletesebbé a következő lepedőgyűrést, esetleg hogyan javíthatnád ki a hibáidat, tehát egy komplett szexfilm pereg le a lelki szemeid előtt, amikor a jelenben kellene hancúroznod.

Bak: Ha valaki, akkor te vagy az egyetlen, aki szex közben nem gondol semmi másra, hiszen neked a szeretkezés a kikapcsolódás, a pihenés és a móka, tehát teljesen át tudod adni magad az élvezeteknek. Néha eszedbe jut a munka, problémád, míg máskor azon aggódhatsz, hogy jó-e a párodnak, amit csinálsz.

Vízöntő: Szex közben, ha azt unod, vagy nincs kedved hozzá, akkor azon járhat az eszed, hogy mit kellene tenned azért, hogy a partnered végre lelépjen. Más esetben kitalálod, hogy mit fogsz csinálni délután, miről fogsz beszélgetni a barátaiddal.

Halak: Azért töröd magad, hogy a párodnak jó legyen. Ha mégis elálmodozol szex közben, akkor azon merengsz, hogy szeretnél a tengerhez utazni, vagy milyen jó lenne, ha képes lennél lebegni, mert akkor a levegőben is csinálhatnátok.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló