Kik igénylik a leginkább a testiséget?



Öt csillagjegy, amely nagyon szereti a lepedőt gyűrni.A horoszkóp szerint az élet minden területén különböznek egymástól a csillagjegyek, így a szexualitásban is, ugyanis míg az egyik jegy szülötte nagyszerűen érzi magát a testiség nélkül, addig a másik él-hal az intimitásért.

Ez az öt csillagjegy a második táborba tartózik, ám ez nem jelenti azt, hogy ők lennének a legjobb szexpartnerek!

Halak: Az ismerkedésnél teljesen más oldalát mutatja a Halak, aki csodás átváltozáson esik át, ha eljut valakivel az ágyig. Eleinte igazán kedves, megnyerő, de a hálószobában nyilvánvalóvá válik, hogy milyen ijesztően nagy a szexéhsége.

Emellett nagyon érzékeny, érzéki ember, akinek nem kellenek szavak ahhoz, hogy pontosan tudja, hogy mit és hogyan kell tennie azért, hogy fantasztikusan érezze magát a másik. A halak esetében az sem ritka, hogy naponta többször igényli a testiséget, ezért neki gondot okozhat a hosszú távú kapcsolat. A Halak nehezen talál olyan párt, akinek hasonlóan magasak az igényei.

Bika: Az érintésekért rajongó Bika annyira precízen építi fel az életét, hogy abban mindennek megvan a maga ideje, így a szexnek is. Mivel görcsösen ragaszkodik a napirendjéhez, ezért utálja, ha valami felborítja ezt a rendszert.

Ez a csillagjegy mesterien ért az érzékiséghez, a dolgát kitartóan, türelemmel végzi. Akkor lesz igazán kiegyensúlyozott és vidám, ha megkapta a szexet, ezért nem szabad visszautasítani, mert akkor a kellemetlenebb énje kerül a felszínre.

Mérleg: A vonzó, kedves, megnyerő Mérleg többszörös élvezetet okoz. Ő egyáltalán nem szégyenlős, ha a teljesítményéről van szó. Ellenkezőleg, bátran kimondja, amit gondol, ráadásul szívesen henceg, de mindezt humorral átitatva.

A Mérleg udvarlásához és csábításához hozzátartozik a folyamatos beszéd. Neki szinte képtelenség ellenállni, mert mindig tudja, hogy mit és hogyan tegyen, mondjon annak érdekében, hogy a kiszemeltje úgy érezze, a Mérleg belelát a lelkébe.

Kos: A szenvedélyes, bátor, merész Kost nem hozza zavarba, ha a szexre terelődik a beszélgetés. Ő teljesen nyugodtan beismeri, hogy rajong a testiségért, ha pedig tehetné, akkor folyton csak a lepedőt gyűrné.

A Kos attól sem riad vissza, hogy társaságban tegyen néhány félreérthetetlen mozdulatot, amivel a másik értésére adja, hogy szívesen elütné vele az időt. Ezt a csillagjegyet az sem tartja vissza, ha a kiszemeltje mellett ott ül a párja.

A Kos felfogása szerint a csábítás maga az előjáték, ami legalább annyira izgalmas, mint az, ami ezt követően történik. Ha valaki enged a Kos csábításának, akkor annak a személynek felejthetetlen élményben lesz része.

Szűz: A Szűzről általában azt gondolják az emberek, hogy visszafogott, szégyenlős személy, tökéletességre hajtó, mindent és mindenki kritizáló ember, aki nem túl jó partner az ágyban, ám ez nem teljesen igaz.

A Szűz csak látszólag visszafogott, ugyanis az ágyban előtörhet a vad oldala, igaz, ehhez meg kell találnia azt a személyt, aki elég szenvedélyes ahhoz, hogy kihozza ezt a Szűzből. Amikor ez megtörténik, akkor a szex megszállottjává válik, elképesztő energiák törnek fel belőle és fáradhatatlanul teszi a dolgát. Mivel a Szűz figyelmes, ezért gondoskodik a közös élvezetről, izgalmakról.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló