Nagy port kavart Shirley MacLaine reinkarnációról szóló könyveVilágsztárok, akik hisznek az asztrológiában.A hírességek egy részét nem hagyja hidegen, hogy mit jósolnak a csillagok. Némelyikük annyira komolyan veszi a horoszkópot, hogy személyes asztrológust tart, vagy tartott, annak érdekében, hogy mindig tudja, hogy a csillagjegye szerint mire számíthat.

Shirley MacLaine: Az Oscar-díjas színésznő honlapján egy teljes rész az asztrológiáról szól, de amellett a reinkarnációról, a földönkívüliekről, az állatok lelki világáról, a gyógyulásról és a testen kívüli élményekről is található információ az oldalon. 1983-ban Shirley MacLaine nagy port kavart a reinkarnációról és saját tapasztalatairól szóló könyvével.

Diana: A hercegnő lelkesedett az okkult tudományokért, valamint gyakran konzultált asztrológusokkal és látnokokkal. Penny Thornton asztrológus hat éven át állt Diana rendelkezésére. Később Betty Palco és Debbie Frank látta el tanácsokkal a tragikus körülmények között elhunyt hercegnőt.

Anna Nicole Smith: A modell, színésznő, szexszimbólum személyes asztrológusa Maria Shaw volt, aki több amerikai műsorban szerepelt. Anna Nicole Smith a szellemekben is hitt. Ezzel kapcsolatban egyszer elmondta, hogy amikor Texasban lakott, akkor az egyik éjjel meglátogatta egy szellem, akivel szeretkezett.

Jennifer Lopez: A sztár szereti a pszichikusokat, a horoszkópot, vagyis mindent, ami megmondhatja, hogy mi fog történni, ugyanis ő mindenről tudni akar.

Ronald és Nancy Reagan: A házaspár gyakran kikérte az asztrológus Joan Quigley tanácsát. Ronald és Nancy Reagan az asztrológia alapján választotta ki a társasági események és utazásaik időpontját, de az is előfordult, hogy Ronald a politikai beszédének idejét is a horoszkóp szerint döntötte el.

Az asztrológiába miatt majdnem pórul járt a házaspár, mert Ronaldot sok konzervatív keresztény támogatta, az pedig köztudott tény volt, hogy Nancy egy asztrológussal tanácskozik. Az 1981-es gyilkossági kísérlet után Nancy elválaszthatatlanná vált az asztrológusától, mert abban reménykedett, hogy Joan asztrológia tanácsai megvédik Ronaldot.

Brad Pitt: Amíg a színész Angelina Jolie férje volt, addig gyakran előfordult, hogy felkeresték Ron Bard médiumot és asztrológust.

Helena Bonham Carter: Nem meglepő, hogy a különc különc sztár, aki Tim Burton személyében igazán különc férjet talált, hisz az asztrológiában, ráadásul nagynénje asztrológus.

Angelina Jolie: A színésznő semmit sem szeret a véletlenre bízni, ezért a buddhista asztrológiától kér segítséget ahhoz, hogy az élete jelentős pillanataihoz megtalálja a legjobb időpontot, így például a nyaraláshoz vagy az egészségügyi beavatkozásokhoz.

Sylvester Stallone és Billy Bob Thorton anyja: Jackie Stallone, Sylvester Stallone anyja, asztrológusként járta be az egész világot, hogy népszerűsítse az asztrológiát. Billy Bob Thornton édesanyja, Virginia Roberta professzionális pszichikus, aki 1997-ben megjósolta, hogy a fia Oscar-díjat fog nyerni.

Lady Gaga: A hírességtől nem áll távol a természetfeletti világ és az asztrológia. A horoszkópot különösen komolyan veszi, hiszen előre megnézi, hogy mit üzennek a csillagok, majd szereti ennek alapján megszervezni a napjait, főbb cselekedeteit. Lady Gaga elhivatottságát jelzi, hogy egy teljes spirituális csapata van arra az esetre, ha nem tudná, hogy mit kell tenni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló