7 nő vallomása arról, hogy miből tudták, hogy megtalálták életük szerelmét



Az Elite Daily olyan nők történetét gyűjtötte össze, akik őszintén elmesélték azt, amikor meggyőződtek arról, hogy az aktuális párjuk az igazi.Aki már megtalálta élete szerelmét, annak biztos, hogy legalább egyszer felteszik azt a kérdést, hogy honnan tudta, hogy a párja az igazi. Ugyanez volt az Elite Daily kérdése is, amire hét nő őszintén elmesélte a történetet.

1. „Az első beszélgetésünkkor olyan komfortosan éreztem magam, mint azelőtt egyik másik sráccal sem. Már ott tudtam, hogy egy nap hozzá fogok menni. Ő is hasonlóan érzett, ezért kevesebb, mint egy év múlva összeházasodtunk.”

2.Eleinte barátok voltunk, de már akkor szervesen egymás életének részei voltunk. Neki a kezdetek óta konkrét elképzelései voltak. A húszas éveiben már feleséget keresett, én pedig biztos voltam abban, hogy azt akarom, hogy én legyek számára az igazi.”

3. „Amikor szakítottam az egyik barátommal, akkor az öcséim azt mondták, hogy az exem nem kedvelte őket. Megígértem, hogy csak amellett fogom elkötelezni magam, akit az egyik legjobb barátjuknak fognak tartani.

Egy nap hazavittem az új kiszemeltemet, akivel sorozatot akartunk nézni, de engem behívtak egy három órás műszakra. Azt hittem, hogy a párom hazamegy, de ő a családommal vacsorázott és a sorozatot is megnézték, majd a párom az egyik öcsémmel jött értem.

Máig segít az anyukámnak a bevásárlásban, nevet a buta viccein, az egyik testvéremmel a hokiról képes órákig beszélgetni, míg a másikkal videójátékoznak. Amikor elmegyünk, akkor mindegyiküket megöleli, ahogy a barátokat szokás.

Csak 23 évesek vagyunk, ezért korainak érezzük az eljegyzést, de együtt élünk, aminek minden percét imádjuk. A közös életünket úgy tervezgetjük, mintha csak arról lenne szó, hogy mit együnk.”

4. „Apró dolgokból tudtam, hogy ő az igazi. Például a feszengés nélküli csendből, vagy amikor kifizette helyettem a bevásárlást, mert elutasították a bankkártyámat, amitől a pánikolni kezdtem. Akkor is tudtam, amikor olyan nehéz időszakon mentünk keresztül, ahol a megerősödés vagy a szakítás szélén táncoltunk. Nem mindenki képes kitartani, ha keményre fordulnak a dolgok, de az ő tetteiből, még a legváratlanabb pillanatban is, mindig sugárzott a szeretet.”

5. „Az apám fotografikus, és én is szeretek fotózni. A korábbi kapcsolataimat mégsem szerettem dokumentálni. De, amikor a későbbi férjemmel jártam, akkor minden közös pillanatunkat meg akartam örökíteni.

Egyszer a fotókat kinyomtattam születésnapi ajándékként. Ahogy ott tartottam az első adag képet a kezemben, valahogy állandónak éreztem, és úgy gondoltam, hogy soha nem fogok negatív érzéseket társítani hozzájuk. Négy évvel később összeházasodtunk.”

6. „Három éve voltam együtt a párommal, amikor a barátaimmal európai körútra mentem. Ő otthon maradt. Korábban beszéltünk arról, hogy egyikünk sem híve a házasságnak, de amikor egy gyönyörű kastélyban sétáltunk a barátaimmal, akkor arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha ott lenne a férjem és ő is láthatná ezt. Magam sem hittem el, hogy ez jutott eszembe.

Egy évvel később eljegyeztük egymást, majd összeházasodtunk, ami csodálatos érzés. Most már csak annyi kell, hogy elvigyem az európai kastélyokba.”

7.Akkor tudtam, hogy ő az igazi, amikor teljesen váratlanul rám tört az első pánikrohamom. Ő átölelt és azt ismételgette, hogy velem van és biztonságban vagyok. Mindig úgy kezelt, mint egy teljesen normális embert, akinek nehézségei vannak. Biztos voltam abban, hogy hozzá fogok menni.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló