Demiszexuális lehetsz, ha egy jó beszélgetés számodra afrodiziákum



Jelek, amelyek arra utalnak, hogy demiszexuális vagy.Ha azt hitted, hogy annak nincs külön kategóriája, hogy hosszabb ideig jól megvagy szex nélkül, nem érdekelnek az érzelmek nélküli, egyéjszakás kalandok, felizgat egy jó beszélgetés, vagy nem félsz elköteleződni, akkor tévedtél, mert már ezek a jelek is arra utalnak, hogy demiszexuális vagy, ami egy tejesen normális viselkedésmód.

Íme, hogy milyen jelek utalnak arra, hogy demiszexuális vagy!

Egy jó beszélgetés számodra afrodiziákum: Demiszexuális lehetsz, ha nagyon be tudsz indulni egy igazán tartalmas beszélgetéstől, ami még ki is elégít.

Nem félsz elköteleződni: Rengeteg ember esetében az elköteleződés okozza a legnagyobb problémát a szerelemben, de neked pont ez a kedvenc részed. Nem kizárt, hogy ez az oka annak, hogy rendkívül alaposan átgondolod, hogy belevágsz-e párkapcsolatban. Ha így teszel, akkor teljes mértékig benne vagy a kapcsolatban, és büszkén lemondasz másokról.

Nem vagy az a szemmel vetkőztetős típus: Abban az esetben, ha megtetszik valaki, akkor az nem jelenti azt, hogy automatikusan elképzeled, hogy milyen lenne vele a szex. Neked előbb muszáj megismerned az illetőt, majd aztán jöhet a többi.

Az egyéjszakás kalandokat nem neked találták ki: Téged teljesen kiborít, hogy mások mennyire szeretik az érzelmi kötődés nélküli, csak fizikai vágyakra korlátozódó szexet. Magadban megkérdőjelezed, hogy normálisak-e ezek az emberek.

Nem sztárolod túl a szexet: Sokan úgy gondolják, hogy a szex a jó kapcsolat egyik alapja, de te nem tartozol közéjük, mert inkább azt vallod, hogy a jó kapcsolat egyik következménye a szex, ami nélkül teljesen jól elvagy.

Nem érdekelnek a flörtök: Egyáltalán nem a te világod, hogy kimenj az éjszakába csak azért, hogy flörtölj, felszedj valakit. A te megítélésed szerint a párkapcsolat egy spontán kialakult barátság következő szintje.

A személyiség jobban beindít, mint a szexis külső: Neked aztán tényleg teljesen mindegy, hogy mennyire jóképű egy pasi, milyen gyönyörű egy nő, mert nem fogod azonnal ledobni miatta a ruhádat. Amennyiben képtelenek vagytok egy jó beszélgetésre, nem tudjátok kimutatni egymásnak az érzelmeiteket, akkor te észre sem veszed az illetőt.

A pornó nem a kedvenc zsánered: A szerelem nélkül szex is elég furcsa neked, de a pornó tényleg teljesen hidegen hagy. Talán már az Emmanuelle-től is undorodsz.

Az „aludj nálam!” neked tényleg alvást jelent: Esetedben annyira fontos és romantikus időtöltés az, hogy a pároddal aludhass, hogy inkább ezt választanád, mint a szexet, ha választanod kellene a kettő közül.

A Tindert nem neked találták ki: Nem keresed ennyire direkt a párodat, szexuális kapcsolatot pedig főleg nem. Te fordítva működsz, mint mások, mert a te életedben nem a szexuális vonzalom indít el egy kapcsolatot, hanem a már kialakult bizalom, közös élmények és az, hogy egy hullámhosszon vagytok. Csak ezek után jöhet a szex.

Nehéz a barátaiddal a szerelemről és a szexről beszélned: Tekintve, hogy a legtöbb emberrel teljesen máshogy gondolkodtok a témáról, ezért a barátaid előtt sem hozod fel a szex, szerelem témáját. Nem akarod, hogy bolondnak nézzenek, vagy győzködni kezdjenek, ami talán még rosszabb is.

Óriási dolog, ha bejön neked valaki: Jellemző rád, hogy nem arra keresel indokot, hogy miért nincs szükséged párra, hanem arra, hogy miért kellene neked egy csaj/pasi. Az igazság az, hogy neked van igazad, de valószínűleg a környezeted ezt nem így látja, hanem válogatósnak tart.

(Forrás: divany.hu)

Ajánló

Ajánló