Idézzétek fel az első randitok a pároddal Valentin-napon!



Programötletek a szerelmesek napjára.Plüssmedve, virágcsokor, csokoládé, vacsora. Általában ezekről szól a Valentin-nap, ám abban az esetben, ha elkerülnéd a kliséket, de még nem találtad meg a legjobb programot, meglepetést Valentin-napra, akkor csütörtökig még van néhány napod arra, hogy valami különlegessel lepd meg a párodat.

Gondolatébresztőként íme néhány tipp a szerelmesek napjára!

Idézzétek fel az első randitok: Ha a mai napig örömmel emlékeztek vissza az első randevútokra, akkor ismételjétek meg azt, ám ne akárhogy! Ha nem lesz ebből sértődés, akkor ismételjétek meg úgy az első találkátokat, hogy cseréljetek szerepet. Ha még megvan, akkor menjetek el ugyanarra a helyszínre és ismételjétek meg a programot! Ha inkább romantikus hangulatban élnétek át újra az első randevút úgy, hogy mindenki marad a saját szerepénél, akkor annak sincs akadálya.

Őrült programok napja: Ha utáljátok az unalomig ismételt programokat, akkor szervezzetek egy őrült napot a pároddal! Például kapjon a férfi plüssmacit és virágot. Menjetek siklóernyőzni, próbáljátok ki egy olyan nemzet konyháját, amilyet még soha.

Üljetek be egy idegen bárba, ahol rendeljetek újfajta, soha nem kóstolt koktélokat, menjetek át Bécsbe, vegyetek részt egyórás tánctanfolyamon. A cél tehát az, hogy olyan programot találjatok ki, amire érdemes később is érdemes lesz visszaemlékezni!

Vadaspark: Abban az estben, ha a pároddal szeretitek az állatkerteteket és friss levegőn töltenétek a Valentin napot, akkor a Veresegyházi Medveotthonba, a Budakeszi vadaspark biztos, hogy nem okozna csalódást, de az ország bármelyik másik állatkertjébe is ellátogathattok.

Romantikázás a hegyekben: Wellnessezni bármelyik hétvégén elmehettek a kedveseddel, de mi lenne, ha február 14-én inkább a hegyekben keresnétek egy szállodát, ahol lehet szaunázni, úszni, romantikus sétát tenni a hegyek között az erdőben?

Mivel a Valentin-nap csütörtökre esik, emiatt lehet, hogy ez a program nem kivitelezhető, de a piknikezés és kirándulás még így is kivitelezhető, romantikus, élménydús program lehet.

Csókterem meglátogatása: Ha a Margitszigeten akarjátok tölteni a Valentin napot a pároddal, akkor a víztorony tetején található Csóktermből csodás panorámában gyönyörködhettek, valamint találhattok egy kis zugot, ahol romantikázhattok.

Dupla Valentin-nap: Sehol sincs törvénybe iktatva, hogy a pároddal kettesben kell töltenetek a Valentin napot, főleg akkor, ha különösebben nem rajongtok a romantikáért. Február 14-én nyugodtan hívjátok el a legjobb barátaitokat egy közös programra, ám ne az legyen a cél, hogy melyikőtök a cukibb pár, hanem az, hogy a baráti társaság együtt ünnepelje a szerelmet!

A mozi és étterem helyett, vagy mellett, menjetek el például egy szabaduló szobába, ahol aztán lehetnek a párok párok ellen, vagy a fiúk a lányok ellen.

Jégkorcsolyapálya vagy más extrémsportok: Ha a pároddal nem jártok rendszeresen jégkorongozni, korcsolyázni, akkor Valentin-napon menjetek el a hozzátok legközelebb eső jégpályára, mert romantikus lesz összebújva siklani.

Ha még nem próbáltátok a korcsolyázást, akkor vicces lesz, ahogy estek-keltek, de csak akkor, ha visztek magatokkal védőfelszerelést, mert a kórházban nem lenne semmi romantikus. Ha bevállalósak vagytok, akkor extrémsport, gokart, paintball, sárkányrepülés, vagy a motorcrosst is jó program lehet a számotokra.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló