Tavaszi szenvedélynövelés



Vigyél új tüzet a kapcsolatodba ezzel az egyszerű szertartással!Az újjászületés, megújulás, termékenység évszakának tartjuk a tavaszt, aminek hónapjaiban egyre többen kapnak kedvet a párkereséshez, ám előfordulhat, hogy a párkapcsolatok éppen ilyenkor kezdenek meggyengülni, például azért, mert az egyik, vagy mindkét félnek, nehezen megy a télről a tavaszra való átállás, vagy tavaszi fáradtság kínozza.

Ha te is azt tapasztalod, hogy megcsappant a szenvedély, a szerelem közted és a párod között, akkor amellett, hogy őszintén beszélsz vele a kapcsolati problémákról, amiknek megoldásán közösen kezdtek el dolgozni, még némi égi támogatást is kérhetsz ahhoz, hogy újra szenvedélyes legyen a szerelmi életed.

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a leírtak szerint elvégzed az alábbi tavaszi szenvedélynövelő mágiát.

Kellékek:

– 2 piros gyertya

– Rózsa füstölő

– Méz

– Két kis bábú rólatok (varrhatod, de lehet rongyból, vagy viaszból is)

– Két nyúlról fénykép vagy figura

– Kevéske olaj

– Piros fonal

– Fémtál

A szertartást teliholdkor, vagy pénteken, amikor a hold növekszik érdemes elvégezni. Ha erre van lehetőséged, akkor szabadtéren, de a célnak az is megfelel, ha otthon végzed el a rituálét.

Az első dolgod, hogy készítsd el a két babát, amelyek közül az egyik téged, a másik a párodat ábrázolja. Ha kész vagy, akkor gyújtsd meg a két gyertyát és a füstölőt. Relaxálj, ürítsd ki az elmédet, koncentrálj a célodra!

Amikor csak az lebeg a szemed előtt, amit el akarsz érni a varázslattal, akkor fogd a kezedbe a téged ábrázoló babát, vagy figurát, és mondd el ezt: Ez itt én vagyok, ezért minden, amit a hasonmásommal teszek, az történik meg velem is.”

Most vedd a kezedbe a kedvesedet jelképező babát vagy bábut, és mondd el ezt: Ez itt a párom, ezért minden, amit a hasonmásával teszek, az történik meg vele is.”

Ezt követően a gyertyák a lángjába cseppents három-három piciket olajat! Itt légy nagyon óvatos, nehogy a felsercenő olaj rád fröccsenjen! Most mondd ezt: „Fellobbant testünkben és lelkünkben a szerelmi láng, visszatért életünkbe a tűz és a szenvedély.”

Kend be mézzel a figurák testét elölről, miközben ezt mondd: „Megérett a vágy bennünk a tavasszal, olyan vonzónak és ellenállhatatlan érezzük egymást, mint még soha.”

Fordítsd arccal egymás felé a babákat, kösd össze őket piros fonallal, majd egy-egy oldalról kösd hozzájuk a nyúlfigurákat vagy a képeket, ezekkel a szavakkal kísérve:

Úgy szeretkezünk, mint a nyulak, sokat és hevesen, csak mi szenvedéllyel és szerelem töltjük meg. Égetően-sürgetően kívánjuk egymást és kielégülést csak egymás karjában lelhetünk. Végig fogjuk szerelmeskedni a tavaszt és azután a nyarat.”

Ezzel végeztél is a szertartással. A következő napokban égesd végig a gyertyákat, majd a csonkokat és az összekötözött bábukat, nyuszikat, tedd egy kis dobozba, amit őrizz meg egy hónapon át!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló