Hétköznapi emberként éli a magánéletét Jake Gyllenhaal



Híres férfiak, akik szeretnek átlagosan viselkedni a mindennapokban.A hollywoodi hírességek egy része annyira szereti a figyelmet, hogy a magánéletét is a nyilvánosság előtt éli, ám a sztárok egy másik része foggal-körömmel védi a privát szféráját és a családját, ezért az sem ritka, hogy a rajongók szinte semmit sem tudnak arról, hogy milyen életet él a kedvencük a kamerákon kívül.

Íme néhány férfi színész, aki szereti átlagosan élni a mindennapjait!

Jake Gyllenhaal: A 38 éves Jake Gyllenhaal egyszer sem nősült meg, gyerekei sincsenek, de ő a keresztapja Heath Ledger és Michelle Williams gyermekének.

Chris Hemsworth: A színész felesége Elsa Pataky, akitől három gyermeke született. A családapaság mellett a színész rajong a fitneszért és egészséges életmódot folytat. Szabadidejében saját okostelefon-alkalmazást fejleszt, ami az egészséges életmód kialakításában segít.

Ryan Gosling: Amióta a színész együtt van Eva Mendes-zel, azóta gondoskodó apa és szerető férj. A gyermekei születése óta próbálja titokban tartani a magánéletét. A jótékonysági munkája mellett saját üzlete és étterme is van.

Leonardo DiCaprio: A színész 1989 óta része a filmiparnak, mégsem tudja megszokni a hírnévvel járó figyelmet, ezért álcázza magát, ha kilép az utcára. Leonardo DiCaprio különféle jótékonysági projektekben vesz részt, és felhívja a figyelmet az ökológiai problémákra.

Kit Harington: A színész próbál a brit hagyományok szerint élni. A labdarúgást kedvelő, sok jótékonykodási munkát végző sztár egy XV. században épült kastélyban lakik, az esküvőjét pedig egy XII. századi kastélyban tartotta.

Jason Momoa: A valódi életben Jason Momoa folyton mosolyog, és majd kicsattan a jókedvtől. Igazi családapa, aki nagyon szereti a gyerekeit és a feleségét, az Instagram-képei alapján pedig mindig jól érzi magát a bőrében.

James Franco: A régebben a képernyőn sokat látható James Franco több olyan képességgel rendelkezik, amit próbált titokban tartani. Például írásokat és cikkeket ír magazinoknak, valamint ingyenes előadásokat tart a filmekről és a színészekről. A sztár szívesen használja az internetet, ám ebből már sok botránya volt.

Bradley Cooper: A kollégái szerint Cooper nem olyan magabiztos a magánéletben, mint a képernyőn. A sztár párja Irina Shayk, akitől kislánya született. Cooper boldog, hogy többé nem a munkája a legfontosabb az életében.

Tom Hiddleston: A Taylor Swifttel való szakítás óta Tom Hiddleston mesterien titkolja a magánéletét. Az intelligens és remek humorérzékkel megáldott színész igazi feminista, sokat jótékonykodik, szereti a gyerekeket és rengeteg időt tölt azzal, hogy másoknak segít.

Jamie Dornan: A színész mindent megtesz annak érdekében, hogy elrejtse a magánéletét mások elől. Ezt a hozzáállását azzal magyarázza, hogy szerinte minél nyitottabb valaki, annál aktívabbak a gyűlölködők is.

Jamie Dornan sokat modellkedik. A szabadidejét leginkább golffal és a gyerekekkel való játékkal szereti eltölteni, ugyanis akkor szórakozik a legjobban, ha csak szülő lehet.

Jude Law: A magánéletében is nagyon népszerű. Eddig öt gyermeke született különböző nőktől.

Tom Hardy: A családalapítás óta sokat változott a színész. Tom Hardy jó barátságot ápol Leonardo DiCaprio-val, akivel nevetséges fogadásokat szokott kötni és együtt vicces helyzetekbe keverednek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló