Jeff Cohen jogra cserélte a színészi karrierjét



Nyolc híresség, aki a hétköznapi életet választotta Hollywood helyett.Sokan álmodnak hírnévről, fényes hollywoodi karrierről, és vágynak rá, hogy milliók rajongjanak értük, ám amikor ezt megkapják, akkor rájönnek, hogy ők mégsem ezt akarják. Nem vágynak arra, hogy velük és a magánéletükkel foglalkozzanak az újságírók, az emberek, hanem inkább hétköznapi életet szeretnének élni.

Köztük akad, aki úgy döntött, hogy a színészet mellett más munkákkal foglalkozik, az életét pedig Hollywoodtól távol éli, és csak akkor hallani róla, ha új filmje kerül a mozikba. Mellettük azonban szép számmal akadnak olyan színészek is, akik több-kevesebb szerep után, teljesen maguk mögött hagyták a szakmát.

Jeff Cohen: Steven Spielberg kalandfilmjében, a Kincsvadászokban játszotta Tuskót Jeff Cohen, aki sok más hollywoodi gyerekszínészhez hasonlóan úgy döntött, hogy mégsem színészként akarja leélni az életét. Cohen jogra cserélte a filmipart, napjainkban pedig egy ügyvédi iroda résztulajdonosa.

Freddie Prinze Jr.: A Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmben szereplő Freddie Prinze Jr. eleinte a konyhában képzelte el az életét, és oda is tért vissza, miután néhány filmszerep után úgy döntött, hogy neki ennyi elég volt a színészkedésből.

A sztár elvégzett egy iskolát, mára már pedig több szakácskönyvet is kiadott. Állításuk szerint ő és a felesége, Sarah Michelle Gellar (Buffy, a vámpírok réme), távol a rivaldafénytől, nagyon boldogan él.

Jack Gleeson: A Trónok harca Joffrey királya volt a széria egyik legjobban utált szereplője, így nem meglepő, hogy az őt alakító Jack Gleesont megviselte a szerep. A fiatal színész aggódott, hogy Joffrey király miatt a magánéletben is tartani fognak tőle az emberek, ezért inkább otthagyta a színészetet és beiratkozott a Trinity College-ra, ahol teológiát és fizikát tanul.

Geena Davis: Míg a listán szereplő többi színész teljesen elszakadt Hollywoodtól, addig Geena Davis nem, ugyanis ritkán, de olykor látható filmekben, sorozatokban, legutóbb például A Grace klinikában. Az ideje nagy részét azonban a saját intézetében tölti, ahol a nők médiában való érvényesülését segíti.

Gene Hackman: A két Oscar-díjjal jutalmazott Gene Hackman a nyolcvanas és kilencvenes években volt felkapott színész, és összesen száz szerepet kapott, az utolsót 2004-ben. Az idén 87 éves Hackman végül úgy döntött, hogy neki ennyi elég volt a színészkedésből, és inkább íróként folytatja az életét. Az eddig megjelent öt regénye mind sikeres lett.

Angus T. Jones: A Két pasi meg egy kicsi című sorozatban játszotta a kicsi karakterét Angus T. Jones, aki a széria befejezése után úgy döntött, hogy nem vállal több szerepet. Napjainkban Diddy, a korábban Puff Daddy, majd P. Diddy néven ismert Sean Combs fiával építi a digitális marketinggel és rendezvényszervezéssel foglalkozó cégét, amit a TONITE névre kereszteltek.

Phoebe Cates: A nyolcvanas évek egyik szexszimbólum volt Phoebe Cates, akinek neve elsősorban a Változó világ és a Szörnyecskék 1-2 miatt lehet ismerős, valamint arról, hogy az Oscar-díjas Kevin Kline felesége. Cates úgy döntött, hogy abbahagyja a színészet. Manapság ruházati üzletet vezet Manhattanben.

Chris Owen: Az Amerikai pite című filmek Sherminatora a valóságban nem volt olyan menő, ugyanis miután Chris Owen élete teljesen más irányt vett a színészkedés után. Napjainkban egy sushibárban veszi fel a vendégek rendelését.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló