Milyen tulajdonságaiddal hódítod meg a férfiak szívét?



Ebből a tesztből kiderül, hogy mi a legvonzóbb benned.

Minden nő különbözik a megjelenésében, a viselkedésében, az értékrendjében és a szerelemben is, ahol vannak, akik a kisugárzásukkal csábítják el a kiszemeltjüket, mások egyetlen pillantásukkal ejtik rabol a másik ember szívét, de az sem ritka, hogy a belső szépség az, ami mindennél vonzóbb valakiben.

De esetedben vajon mely tulajdonságok azok, amelyeknek a férfiak nem tudnak ellenállni? Ha kíváncsi vagy a válaszra, akkor csak válaszd ki az alábbi képről azt a virágot, amelyik a leginkább tetszik, majd olvasd el, hogy a férfiak mit találnak a legvonzóbbnak benned! Az új tudásodat akár már a következő csábításodnál is bevetheted.1. Tűzliliom: A neked legjobban tetsző virág magában hordozza a szenvedélyt, ahogy te magad is. A tűzliliom alapján a személyiséged és a teljes kisugárzásod az, ami miatt a férfiak beléd szeretnek. Te képes vagy egyetlen pillantással örök emléket okozni a férfiaknak, akik még órákkal később is rád gondolnak. Ha csábítani szeretnél, akkor azt tedd a szemeddel, a tekinteteddel, játszadozz a kiszemelted tekintetével, mert akkor biztos, hogy sikered lesz!

2. Begónia: Az általad választott virág alapján azt lehet rólad elmondani, hogy olyan teremtés vagy, akire minden férfi felfigyel, ha az utcán sétálsz. A begónia szerint nemcsak a csinos, dekoratív, ízléses külsőddel vonzod az erősebb nem tekintetét, hanem az emögött rejlő harmonikus, kifelé nyugalmat árasztó belsőddel is.

Ha megtetszel egy férfinak, vagy szerelmet vall, akkor biztos, hogy a lelkedet is szeretni fogja. Akivel jársz, az mélyen és hűen fog szeretni.

3. Petúnia: Ha a harmadik virág tetszett meg a legjobban, akkor a belőled sugárzó szexualitás az, ami miatt beléd szeretnek a férfiak. Esetedben mindegy, hogy hol jelensz meg, de az sem számít, hogy mit viselsz, mert a téged megpillantó férfiak első gondolata az, hogy milyen lehetsz a textil alatt.

A férfiak megőrülnek a testedért, formás idomaidért, éppen ezért még az is vonzó, ha esetleg van rajtad pár pluszkiló. Ha valakit szeretnél elcsábítani, akkor bátran vesd be a bájaidat!

4. Árvácska: Amennyiben a negyedik virág tetszett meg a legjobban, akkor a belőled áradó ártatlanság és szelídség az, ami miatt beléd szeretnek a férfiak. Aki veled szeretne járni, az rajong a belőled áradó kedvességért és jóért, valamint arra vágyhat, hogy oltalmazzon, védelmezzen.

Nincs semmi, amivel ezt tönkretehetnéd. Te az a fajta nő vagy, akinek a lelkét nézik a férfiak, nem a külsejét. Ha valakit szeretnél meghódítani, akkor bátran élj ezzel, és ne félj megmutatni, hogy egy angyal veszett el benned!

5. Dália: Ha a hat virág közül az ötödik tetszett meg a legjobban, akkor a férfiak azért szerethetnek beléd, mert nyugalmat és határozottságot sugárzol magadból feléjük. A mosolyod elvarázsolja a férfiakat, akik nem tudnak csak futó kalandként gondolni rád, mert érzik a belőled áradó biztonságot, ami remek alap egy hosszú, sőt, akár életre szóló kapcsolathoz. Ha hódítani szeretnél, akkor csak add önmagad, és nyert ügyed lesz!

6. Rózsa: Ha az utolsó virág nyerte el a tetszésedet, akkor te vagy a megtestesült nőiesség, aki mellett a férfi igazi férfi lehet. A céltudatosságod és határozottságod miatt egy igazi istennőt látnak benned a férfiak, akik számára te képviseled a tökéletes nőt.

Bátran használd ki a csábításhoz a céltudatosságodat, és mutasd meg, hogy milyen nőies, talpraesett és határozott teremtés vagy!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló