10 kellemetlen első randi, aminek nem lett folytatása



Magyar nők és férfiak mesélték el őszintén életük legrosszabb első találkáját.1.Vakrandira mentem Budapest egyik ismert, forgalmas terén. A fiú hasonlított a fiatal Al Pacinora, csak még finomabb vonásokkal. Azt mondta, hogy gyorsan menjünk máshova, mert a közelben dolgozik, és nem akar összefutni egyik kollégájával sem, majd el is indult. Egy kávézóban ittunk egy borzalmas kávét, és ennyi, szerencsére többé nem találkozunk.”

2.Huszonévesen megismerkedtem egy harmincas férfival, aki okosnak, műveltnek, tájékozottnak és kifinomult ízlésűnek tűnt. Lakás, diploma, munka, minden rendben volt, de az első randevún órákig szidta az előző barátnőjét. Arra gondoltam, hogy nem akarok többé találkozni azzal, aki ennyire beteg.

3. „Nagyon jóképű fiúval ismerkedtem össze az utcabálban. Valahogy mellém és a barátnőim mellé keveredett. Ránk mosolygott, és nagyon aranyosan vette, amikor a barátnőim viccből beszólogattak neki.

Hazakísért, finom puszit adott búcsúzáskor, végül elkérte a számom. Néhány nappal később egy menő étteremben randevúztunk. Nem vacsoráztunk, csak szerényen iszogattunk. A randevú életem legrosszabbja volt.

Nagyon szeretek poénkodni, sokan szeretik a humoromat. Sajnos ennek a srácnak egy csepp humorérzéke sem volt. Egész este nagyon egyszerű favicceket mondott, amiken ő vihogott, míg nekem elfáradt az arcom az erőltetett mosolygástól. Azt is nehezen értette meg, hogy nem akarok többé találkozni vele. Sokáig hívogatott. Végül az egyik barátom szerelte le.”

4.Egy pasi odaugrott elém és táncolni kezdett velem. Jópofának tűnt. Az első randevún elmesélte, hogy hol építkezik a barátnőjével, akit feleségül vesz. Finoman elküldtem a fenébe, mire még ő sértődött meg.”

5.Interneten ismerkedtem meg egy nálam kicsit idősebb fiúval. Egy teázóba találkoztunk. Nem azzal volt bajom, ahogy felöltözött, hanem a viselkedésével. A teázóban azonnal felszaladt az emeletre, beült a sarokba és elbarikádozta magát az étel- és itallappal. A randi egész ideje alatt motyogva hadart, a szája elé tartott kézzel. Úgy éreztem, hogy soha nem szabadulok.”

6.Megismerkedtem egy csinos, tökéletes külsejű lánnyal, akit színházba vittem az első randevún. A színház után vacsorázni vittem, ami kínos volt, mert nem volt témánk, amiről beszélgethettünk volna. A vacsora után hazavittem, és őszintén megmondtam neki, hogy nem lesz folytatás.”

7. „Az egyik buliban jöttem össze egy lánnyal, aki annyira berúgott azt sem tudta elárulni, hogy mi a címe, a végén pedig beszélni sem tudott. Tényleg a hátamon kellett elvonszolnom hazáig. Azt már nem tudom, hogy hogyan jutottam fel vele az emeletre.”

8.Az online ismerkedés után úgy beszéltem meg randevút a lánnyal, hogy nem kértem róla fényképet. A lány a derekamig ért, kövér volt, a fogai rondák, dohányzott, mint egy gyárkémény és közönségesen, rikácsolva nevetett. Az üzenetei alapján másra számítottam. Egyébként jó történeteket mesélt és nem volt buta. Biztos, hogy jó haverok lehettünk volna, de egyáltalán nem találtam vonzónak.

9. „Egy ismert embernek dolgoztam, amikor egy nemrég megismert srác az első randin megkérdezte, hogy lefeküdtem-e már a főnökömmel...”

10. „A barátaim hoztak össze egy pasival, mert szerintük jól mutatnánk együtt és tökéletes pár lehetne belőlünk. A színház, vacsora és andalgás után megcsókolt, szinte teljesen nyitott szájjal, mint a 14 évesek. Arra gondoltam, hogy az, aki ennyire rosszul csókol, milyen lehet az ágyban? Fel akart jönni hozzám, de nem engedtem.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló