Hogyan reagálnak a „szeretlek” vallomásra a csillagjegyek?



A horoszkópból kiderül, hogy milyen reakcióra számíthatsz a párodtól.A filmek klasszikus jelenete, hogy az egyik szereplő szerelmet vall, mire a másik az „én is szeretlek téged” helyett valami teljesen mást mond. Ez a valóságban is előfordulhat, legalábbis a horoszkóp ezt állítja.

Kos: Amikor azt mondod a Kos párodnak, hogy „szeretlek”, akkor valószínűleg az lesz a válasza, hogy: „Én sokkal jobban szeretlek!”

Bika: A Bika nem mindig képes arra, hogy érzékelje azokat az egyértelmű jelzéseket, amelyek számodra egyértelműek, emiatt a szerelmi vallomásod után valószínűleg visszakérdez, hogy: „Tényleg komolyan mondod?”

Ikrek: Ne lepődj meg, ha az Ikrek párod valami viccel próbálja tompítani a „szeretlek” szó komolyságát, hiszen menekül az érzelmi kitárulkozás elől! Könnyen előfordulhat, hogy annyit fog válaszolni, hogy: „Szeretlek, mint a kedvenc sütimet.”

Rák: Retteg a csalódástól a rendkívül mély érzésű Rák, akinek az életében hatalmas jelentőséggel bír a „szeretlek” szó. A Rák szinte biztos, hogy visszakérdez, hogy: „Biztos, vagy benne?”

Oroszlán: Erre a csillagjegyre jellemző, hogy büszke, imádja a rajongást, ám függetlenül attól, hogy mennyire szerelmes, nem képes kimondani az érzéseit. A szerelmi vallomást a párjától várja, ha pedig megkapta, akkor ezt reagálhatja: „Még jó, hogy szeretsz, miért ne lehetnél szerelmes?”

Szűz: Sajátosan és igencsak visszafogottan reagál, ha szerelmet vallasz neki. A Szűz nem egy bőbeszédű jegy, az erőfeszítésedet mégis értékelni fogja egy „köszi” reakcióval.

Mérleg: Különleges jelentőséget tulajdonít a párkapcsolatnak, de a saját érzéseit nem tudja jól kimutatni és könnyen zavarba jön a „szeretlek” szó után. Ne lepődj meg és ne bántódj meg, ha így válaszol: „Bocs, de még sok a dolgom!”

Skorpió: Amikor nagyon szerelmes, akkor alig várja, hogy elmondhassa az érzéseit, ám nagy stratéga, úgyhogy meg fogja várni, hogy te mondd ki először, hogy „szeretlek”. Nem érdemes sokáig halogatni az érzelmeid feltárást, mert utána a tenyerén fog hordozni.

Nyilas: Nehezen esik szerelembe, de amikor ez bekövetkezik, akkor minden pillanatban szeretné kimutatni az érzéseit. Ha elmondtad neki, hogy „szeretlek”, akkor nem győzi majd hajtogatni, hogy „mennyire szeretlek téged”.

Bak: Nagyon visszafogott lélekről van szó, ha Bak a párod, aki biztosan szeret, de ezt nem tudja igazán kimutatni. Ha szerelmet vallasz neki, akkor ennyit kaphatsz vissza tőle: „Igen, tudom.”

Vízöntő: Nem mer szembenézni az érzéseivel, mert zavarba hozzák a nagy érzelmek, amiket értelmezni sem tud. Ha azt mondod neki, hogy „szeretlek”, akkor lehet, hogy humorral próbálja eloszlatni a rózsaszín ködöt, de akkor se lepődj meg, ha visszakérdez, hogy: „Ez mégis mit jelent?”

Halak: Rendkívül rosszul viseli a visszautasítást, emiatt jellemző rá, hogy nagyon türelmesen megvárja azt a pillanatot, amikor teljesen biztos lehet abban, hogy szereted őt. Ha felfedted az érzéseidet, akkor megjön a bátorsága ahhoz, hogy végre lépéseket tegyen annak érdekében, hogy megmutassa, mit és hogyan érez irántad, tehát azt, hogy ő is szeret téged.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló