Párkapcsolat erősítése Valentin napraSzerelemmel kapcsolatos varázslatok a szerelmesek napjára.Szerelmi láng ébresztése: Fogj egy piros gyertyát, amit kenj be mézzel, tapaszd rá néhány hajszáladat! Vegyél elő egy tükröt, amibe belenézve mondd: „Ezt az arcot ki nem vered addig a fejedből, amíg nem adsz egy esélyt neki. Égjen bele emlékezetedbe ez a gyönyörű arc, mely érted eped. Ha te is úgy akarod, ez lesz az arc, kinek tulajdonosa boldoggá tesz. Csak engedj közel magadhoz!”

Tedd a tükröt az oltárodra, helyezd elé a piros gyertyát, amit gyújts meg úgy, hogy a láng látszódjon a tükörben. Mondd el ezt: „Most gyúltál lángra értem.”

Képzeled el azt, amire vágysz! A gyertyát égesd végig! A megmaradt gyertyacsonkot csomagold egy piros ruhadarabba és tartsd magadnál!

Valentin-napi párkapcsolat erősítő varázs: Vegyél elő egy piros levélpapírt, borítékot, és fekete tollat! Három piros gyertyát helyezz el háromszög alakban, aminek közepére helyezz el egy fényképet magatokról! Gyújtsd meg a gyertyákat!

Relaxálj a vágyaidra! Fogd meg a tollat és mondd ezt:Ez itt az istenek pennája, amit ír az úgy is lesz!”

A papírra írd fel, hogy Sorsok Könyve, majd ezt: „E napon (dátum) ezennel megpecsételődik X és Y sorsa. (neveitek) Szerelmük égjen soha ki nem hunyó örök tűzzel. Éljenek olyan boldogságban, amiről eddig álmodozni sem mertek. A nászágyuk soha ne legyen hideg. Legyen részük minden jóban, miben csak egy párnak lehet és éljenek együtt addig, amíg ők is így akarják.”

A papírt és a fényképet tedd a borítékba, amit zárj le. Hangosan mondd, hogy: „Ezennel hozzáírtam a sorsunkhoz, akaratom legyen szent és sérthetetlen”. A borítékot tedd biztos helyre!

Szent Valentin áldása: Egy rituális fürdő után öltözz fehér ruhába! Tégy egy szál fehér rózsát az oltárodra! Gyújts rózsaszín gyertyát. Térdelj le az oltárod elé, és mondd el ezt az imát:

Jóságos Szent-Valentin, ki a szerelemesek védőszentje vagy, itt állok pártában magányosan, nincs mellettem senki. Tiszta vagyok és szerelmi vággyal telve, ágyam mégis üres és hideg, nincs szívemen senkinek keze nyoma ki megérintett volna. Kérlek, áldj meg engem szeretetteddel, hogy mielőbb párra leljek és életem és ágyam tűzzel teljen meg. Fogadd el tőlem eme rózsát, és add, hogy jövő ilyenkorra már boldog szerelemben éljek.”

Még egy Valentin-napi párkapcsolat erősítő mágia: Valentin-napon vegyél magadhoz annyi piros gyertyát, ahány éve egy párt alkottok a kedveseddel! A gyertyákból rakj ki egy szívet az oltárodon, majd kösd őket össze egy piros szalaggal.

Vegyél elő két ruhadarabot. Az egyik legyen a párodé, a másik a tied. A sajátodat fújd be a parfümöddel, a párodét az ő parfümjével. A két ruhadarabot tedd a gyertyaszív közepére! Vegyél elő tűt és cérnát! Füstölj rózsa illattal!

Gyújtsd meg a gyertyákat, meditálj és koncentrálj a vágyadra! Képzeld el a párkapcsolatodat úgy, amilyennek szeretnéd! Vedd a kezedbe a ruhadarabokat, amiket kezdj összevarrni, miközben mondd ezt:

Együtt vagyunk X éve (ahány éve együtt vagytok), napjaink szerelemben és boldogságban telnek. Legyen még ötször ennyi évünk, ami még nagyobb szerelemben és boldogságban teljen, ha az istenek is engedik. Az én szívem a te szíved, a te szíved az én szívem, amíg szeretsz, én is szeretlek.”

Amikor összevarrtad a két anyagot, akkor tedd vissza a gyertyaszív közepére. Hagyd ott az éjszakára, másnap pedig helyezd el egy biztonságos helyre, ahol legalább három hónapig őrizd meg!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló