Mire számíts a szerelemben tavasszal?



Hallgass a megérzésedre, majd válassz egy lapot a lenti képről!1. A kilenc pálca: Tavasszal készen kell állnod arra, hogy meg tudd védeni önmagadat. Most legyél nagyon óvatos, mert veszély leselkedik rád! Ha a problémáid a múltban gyökereznek, akkor figyelj arra, hogy mit teszel!

Tavasszal maradj két lábbal a földön, a múltat pedig egyszer és mindenkorra beszéld át a pároddal. Az első kártyalap arra is kér, hogy próbáld meg kielemezni azt, hogy korábban milyen hibákat követtél el és mi az, amin változtatnod kellene, mert muszáj érzelmileg kiegyensúlyozottá válnod!

Ha döntesz, hogy esélyt adsz egy kapcsolatnak, akkor legyél résen, mert ellenkező esetben megsérülhetsz. A kilenc pálca azt is jelentheti, hogy a párod nagyon védelmez, és annyira korlátoz, hogy az már fojtogató, ezért mondd meg neki, hogy szükséged van a privát szférára!

2. A hét kupa: A lapon hét csordultig töltött kupa látható, ami körül a kaotikus állapot arra utal, hogy tavasszal rengeteg lehetőség fog megjelenni az életedben. Ennek a bőséges kínálatnak lehet az eredménye az, hogy nem fogsz tudni választani, ezért állíts fel fontossági sorrendet! Ha kapcsolatorientált személy vagy, akkor a lap gondot is jósolhat.

Ha már van párod, akkor a választásod arra is utalhat, hogy valamilyen változás fog bekövetkezni a kapcsolatodban a tavaszi időszakban. Próbáld tárgyilagosan átértékelni a kapcsolatodat! Biztos, hogy őszinte vagy a pároddal, és egyértelműen a tudomására hozod, hogy mik a szándékaid?

Ha párt keresel, akkor a kártyalap szerint nem biztos, hogy jól fog indulni a kezdődő szerelmi kapcsolatod, ezért abban az esetben, ha valakiben nem vagy biztos, akkor először csak óvatosan közelíts az illető felé! Ne felejtsd el, hogy nem kell minden jelölttel kapcsolatba kezdened!

3. Erő: Tavasszal érdemes a felmerülő problémákat diplomatikusan megbeszélni, mert így konstruktívan érvényesítheted az érdekeidet. Mindez a személyes fejlődésedre utal, valamint arra emlékeztet, hogy képes vagy irányítani a saját életedet és a dolgokat.

Úgy néz ki, hogy a párkapcsolatod jelenleg kiegyensúlyozott, mert mind a ketten egyenrangú felek vagytok, ami nagyon helyes, mert ennek így kell lennie. Ha párt keresel, akkor a kártyalap azt jósolja, hogy hamarosan találkozol valakivel, akivel boldog párkapcsolatban lehetsz.

4. Három pálca: Az élet folyamatos fejlődésére utal az utolsó kártyalap. Természetesen tavasszal sem várhatod azt, hogy egyik pillanatról a másikra érkezzenek az eredmények, de abban biztos lehetsz, hogy az évszak végére el fogod érni a boldogságot, ráadásul az odavezető út is örömmel fog eltölteni.

A három pálca azt jelenti a szerelem terén, hogy kedvező helyzetben vagy. Abban az esetben, ha van párod, akkor vele együtt fejlődtök. Nem kizárt, hogy sok új dolgot tanulsz meg a kedvesedtől, de arra is van esély, hogy általa jobb emberré válsz.

Tavasszal legyél nyitott és becsületes a pátkapcsolatodban, legyenek egészséges elvárásaid és ne aggódj folyton a jövő miatt! Ez egy remek időszak arra, hogy kiderítsd azt, van-e közös utatok a pároddal, vagy valaki mást kellene keresned.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló