Ezzel a kérdéssel törheted meg a csendet az első randin



A horoszkóp témajavaslata csillagjegyként.Kos: Mi köt le mostanság és mi érdekel leginkább téged? – Mivel A Kos örül, ha a jövőbeli terveiről beszélhet, ezért bátran kérdezd meg tőle, hogy mi köti le, mi érdekli mostanában!

Bika: Mit rendelnél a kedvenc éttermedben? – Tekintve, hogy a Bika rajong a gasztronómiai ínyencségekért, ezért nyugodtan kérdezd a kedvenc ételéről, étterméről.

Ikrek: Melyik volt a legjobb könyv, amit legutóbb olvastál? – Az Ikrek nagyon könnyen beszélget szinte bármiről, és imád új információkat szerezni. Ha mégis beállna a csend, akkor kérdezd meg tőle, hogy melyik könyvet olvasta legutóbb, hiszen nagyon szeret olvasni.

Rák: Kit hívnál meg vacsorára a legszívesebben? – Mivel az otthona és szerettei sokat jelentenek a számára, ezért ha a randin rákérdezel, hogy kit hívna meg a legszívesebben vacsorázni, akkor sok minden kiderülhet a partnered személyiségéről.

Oroszlán: Ha mozisztár lennél, milyen szerepet játszanál a legszívesebben? – Az Oroszlán imádja a szórakoztatást, a filmeket, a figyelmet, emiatt nem tévedhetsz, ha azt kérdezed tőle, hogy mi lenne számára az álomszerep. Innentől bármilyen irányba elviheted a beszélgetést.

Szűz: Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb? – Valószínűleg szívesen beszél a múltbeli projektjeiről és a jövőbeli terveiről. A Szűz arról is ismert, hogy remek problémamegoldó, így bátran kérheted a tanácsát bármilyen témában, mert biztos, hogy segíteni fog.

Mérleg: Melyik volt a legvarázslatosabb hely, ahol valaha jártál? – Ha nem akarsz kínos csendet az első randitokon, akkor helyszínként válassz múzeumot vagy kiállítást, kérdésként pedig tedd fel neki azt, hogy melyik volt a legszebb hely, ahol valaha járt.

Skorpió: Melyikünk tudna izgalmasabb vacsorapartit szervezni? – Ha biztosra akarsz menni, akkor mindenképpen kérdezz rá a hobbijára, mert szívesen mesél róla. Ha azonban szereted a játékos kihívásokat, akkor nyugodtan hívd ki egy barátságos versenyre azzal a kérdéssel, hogy szerinte melyikőtök szervezne izgalmasabb vacsorapartit, és miről szólna az.

Nyilas: Milyen volt az eddigi legizgalmasabb utazásod, élményed? – A Nyilas boldogan meg fogja osztani veled, hogy hol járt, miket látott, milyen ételkülönlegességeket próbált ki, milyen megdöbbentő dolog történt vele, milyen izgalmas emberekkel találkozott.

Bak: Milyen életed legrosszabb randija? – A Bak hajlamos a pesszimizmusra, ugyanis mindig felkészül a legrosszabbra is, tehát őt nyugodtan kérdezheted arról, hogy milyen volt élete legrosszabb randevúja. Biztos, hogy szívesen megválaszolja ezt a kérdést.

Vízöntő: Mi volt életed „most vagy soha” pillanata? – A Vízöntő nagyon szórakoztató partner, akit minden érdekel, mindennel kapcsolatban megvan a maga véleménye, és bármilyen témáról szívesen beszélget.

Ha az első randin mégis szükség lenne egy jégtörő kérdésre, akkor bátran érdeklődj afelől, hogy mi okozta számára a legnagyobb meglepetést a héten. Ha ennél mélyebben szeretnéd megismerni, akkor azt kérdezd meg tőle, hogy melyik volt élete „most vagy soha” pillanata. A Vízöntő válasza rengeteget el fog árulni róla.

Halak: Mi volt az eddigi legérdekesebb álmod? – Nyugodtan szóba hozhatsz olyan témákat, amelyek másoknak talán meghökkentőnek tűnne, ugyanis a Halak szívesen beszélget ilyesmikről. Ha szeretnél bepillantást nyerni a gondoltaiba, akkor kérdezd meg, hogy mi volt a legemlékezetesebb, legérdekesebb álma.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló