A mészárlás évfordulóján véreznek Clifford tornyának falai



Szellemtörtének, amelyek hátterében olyan szörnyű események állnak, amelyekből akár horrorfilm is készülhetne.Clifford tornyának falai vértől csöpögnek: Az antiszemitizmus elburjánzása miatt a helyi zsidó közösség rettegésben élt az angliai Yorkban 1190-ben. Közülük többen elbarikádozták magukat a Clifford-toronyban.

A hatóságok vissza akarták foglalni a várat, ám ennek eredményeként tömeges erőszak helyszíne lett a Clifford-torony. A beszámolók szerint azoknak a szelleme, akik akkor meghaltak, még mindig a kastélyban kísértenek, a vérontás évfordulóján pedig vér folyik a falakból.

Borzalmas buszbaleset San Antonióban: Szörnyű tragédia történt valamikor az 1930-as években San Antonióban, ahol egy buszsofőr minden nap gyerekeket szállított. Ezen a napon tíz gyermek utazott a buszon, de soha nem érhettek haza, ugyanis a busz elakadt a vasúti síneken. A közeledő vonat vezetője hiába fékezett, az ütközést már nem lehetett elkerülni. A borzalmas balesetben a buszsofőr és a tíz gyermek is meghalt.

Állítólag, a tragédia óta, ha valaki a síneken megáll a kocsijával, akkor egy láthatatlan erő az autóút felé tolja az autót, amin apró kis kéznyom jelenhet meg, ha poros.

A LaLaurie kastélyban a kísértenek egy hírhedt sorozatgyilkos áldozatai: 1832-ben New Orleansban élt Dr. Louis és Delphine LaLaurie, akik a város legfényűzőbb társas összejöveteleit tartották, viszont a rabszolgáikkal szörnyen bántak, különösen a ház úrnője.

1834 áprilisában lángra kapott a konyha, majd a tűz gyorsan szétterjedt a házban. Azt követően, hogy a tűzoltók eloltották a lángokat, a konyhában rátaláltak a tűzhelyhez bilincselt szakács holttestére.

A tetőtérben rejtett, rácsos ajtót találtak, ami mögött tucatnyi, borzalmas állapotban lévő rabszolgát fedeztek fel. Volt, akit a falakhoz láncoltak, míg másokat ketrecekbe zártak, de akadtak, akiket rögtönzött műtőasztalokhoz szíjaztak.

A LaLaurie család elmenekült, többé senki sem látta őket. Miután a csőcselék feldúlta a házat, az éveken át elhagyatottan állt. Később gyakran cserélt gazdát, ugyanis senki sem bírt túl sokáig a házban maradni.

Állítólag még napjainkban is hallani a fájdalmas sikolyokat az 1140 Royal Street felől, ugyanis az elhunyt rabszolgák szellemei a házban kísértenek.

A fiatal Christine Darby fekete szemű gyermekként tér vissza a sírból: Raymond Morris elrabolta a 7 éves Christine Darby-t, az angliai Walsallból 1967-ben. Miután a gyerekrabló bántalmazta és megölte a kislányt, egy árokba temette el.

A hatóságok Cannock Chase-ben találták meg Darby holttestét. Később arra gyanakodtak, hogy Morris rabolta el és ölte meg azt a másik két fiatal lányt is, akiknek maradványait a környéken találták meg.

Állítólag Darby a halála óta fekete szemű szellemként kísért a Cannock Chase vidéken.

A new orleans-i kolbászgyáros szelleme: Az 1800-as években döntött úgy egy pár, hogy Németországból New Orleansba költözik, hogy aztán ott kolbászgyárat alapítsanak. A kolbászuk finom volt, de a pár házassága tönkrement.

Idővel a férj talált magának egy fiatalabb szeretőt, ám a feleség miatt nem lehettek igazán együtt, ezért a férfi az egyik este bezárta az üzletet, aztán bement a hátsó szobába, ahol a felesége kolbászt készített, majd egy zsinórral megfojtotta.

A holtestet eltüntetését úgy oldotta meg a gyilkos, hogy azt beledolgozta a kolbászba, ami akkor derült ki, mikor a vásárlók a termék minőségének romlására kezdtek panaszkodni, majd egyikük aranygyűrűt talált a kolbászban. Mivel gyanította, hogy a hetek óta eltűnt feleségé lehet, ezért hívta a rendőrséget.

A hatóság a szoba sarkában talált rá a sikoltozó férfira, aki azt állította, hogy a felesége szelleme előbújt a húsdarálóból. A férj elmegyógyintézetbe került, de a felesége szelleme ott is kísértette a hátralévő napjaiban.

A beszámolók szerint máig kísért egy különös női szellem az Old Hans Mueller Rezidencián, ahol a gyilkosság történt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló