Harry Houdini kísérthetett egykori otthonábanHírességek, akikről azt állítják, hogy visszatértek a túlvilágról.Harry Houdini: A beszámolók szerint Harry Houdini, a híres szabaduló művész, halála után is az otthonában gyakorol. A Los Angelesi Laura Canyonnál található rezidencia többször gazdát cserélt az elmúlt évtizedekben, méghozzá azért, mert Houdini rendszeresen megjelent.

Egy 1978-as feljegyzés szerint tányérok röpködtek a konyhában és maguktól nyíltak-csukódtak az ajtók. Habár nem tört el semmi, ez nem érdekelte az akkori lakókat, ugyanis ők azonnal elhagyták a házat, amit évekig nem sikerült eladni, ezért 1985-ban lebontották.

Michael Jackson: A beszámolók szerint Michael Jackson Amerika több területén is kísért. A szemtanúk közt volt a híresség húga is, LaToya Jackson is, aki arról beszélt a Celebrity Big Brother című valóságshow-nak, hogy még mindig sokszor érzi a testvére jelenlétét, sőt, gyakran hallja sztepptáncolni a házában. Ugyanazt hallotta az egyik testőre is, aki más zajokra is felfigyelt már.

Egy másik forrás Will.i.am, aki Jackson visszatérő albumának producere volt a sztár halála előtt. Akkoriban sok időt töltöttek együtt és szinte barátokká váltak. Úgy tűnik, hogy Jackson annyira megkedvelte a Black Eyed Peas frontemberét, hogy a halála óta az ő stúdiójában kísért, legalábbis Will elmondása szerint, aki azt is elárulta, hogy az énekes furcsa jelenségekkel próbálja felhívni magára Will figyelmét, ám ezzel csak alaposan ráijeszt.

Marilyn Monroe: A mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy hogyan halt meg Marilyn Monroe, aki esetében sokan gyilkosságot sejtenek. A beszámolók szerint a szexszimbólum is visszajár kísérteni, méghozzá az életében egyik kedvenc lakhelyére, a Hollywood Roosevelt Hotel 246-os szobájába.

A szálloda személyzete már nem egyszer jelentette, hogy láttak egy fehér ruhás nőt, aki boldogan nevetve futkározott a szobák között. Az egyik vendég azt állította, hogy a fürdőszobai egész alakos tükörben látta meg a hírességet, aki rámosolygott, mire a vendég ijedten elmenekült.

Más története szerint csendes éjszakákon hallani azt a dalt, amelyet Monroe Kennedy-nek szánt a szülinapjára, ám amikor keresni kezdték az ének forrását, akkor azt nem találták meg. A személyleírások illenek a hírességre, aki állítólag a brentwood-i házába és a kriptájába is visszajár kísérteni.

John Lennon: A New York-i Dakota ház előtt lőtték le John Lennont, akinek halála csak ráerősített az épület paranormális hírére, ugyanis a híresség felesége, Yoko Ono elárulta, hogy a házban mindig is tapasztaltak különös jelenségeket, és úgy tűnik, hogy Lennon csatlakozott az épületben tanyázó szellemekhez.

Erre utal az is, hogy a gyilkosság után néhány héttel a ház lakói panaszt tettek a gondnokságnál arról, hogy valaki van Lennon korábbi lakásában, ami akkor üresen állt, mivel Yoko Ono akkor már elköltözött. A panasszal élő lakók arról beszéltek, hogy úgy hallják, mintha valaki bútorokat tologatna a sztár régi otthonában. Amikor azonban átnézték a lakást, akkor senkit sem találtak benne.

Egy másik esetben az egyik portás mondott fel, majd csak hosszas unszolás után árulta el, hogy az ijesztette meg, hogy egy árny magasodott fölé, amikor az ágyában feküdt, és rákiáltott, hogy ne aludjon. Amikor felébredt, akkor éppen egy eltűnő Lennon arcot pillantott meg.

Egy másik alkalommal Paul McCartney beszélt arról, hogy különös dolog történt, amikor 1995-ben a John Lennon Free as a bird (Lennon szabad, mint a madár) című számot vették fel Ringo Starral, és George Harrisonnal.

Akkor hirtelen lehűlt a levegő, az egyik gitáron teljesen magától pendültek meg a húrok, majd a Ringo Star melletti hangszóróból egy halk „hello” hallatszott. A próbát felfüggesztették, mert mind úgy érezték, hogy „Lennon nincs jó hangulatban”.

Ezt később McCartney azzal magyarázta, hogy szerinte Lennon nem akarta, hogy felvegyék a számot, ezért inkább kerestek egy másik stúdiót, ahol nem zavarta meg őket senki és semmi.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló