Melyik csillagjegy szülötte az, akivel soha ne randevúzz?



Most kiderül, hogy a horoszkópod szerint ki az, akivel soha nem működne a kapcsolat.Az ellentétek nem mindig vonzzák egymást, mert van az a pont, ahol annyira ellentétes két ember személyisége, hogy soha, vagy csak rövidke ideig viselnék el egymást, éppen ezért jobb már az első randevúnál tisztában lenni azzal, hogy van-e értelme időt fecsérelni a kiszemeltre.

Ebben segíthet a horoszkópod, amely most azt árulja el, hogy melyik csillagjegy szülöttét kellene kerülnöd.

Kos: Kár lenne Bakkal randiznod, mert ő szigorúan betartja a szabályokat, míg te rendszert csinálsz azok megszegéséből. Emellett szereted, ha spontán alakulnak a dolgok, míg a Bak mindent előre, gondosan megtervez.

Bika: A kényelmet, kiszámíthatóságot és a nyugalmat kedveled, míg a késést utálod. Mindez olyan erény, amit kár lenne egy Vízöntőben keresni, ahogy azt sem várhatod el tőle, hogy kinyilvánítsa az érzéseit. Soha nem éreznéd magad biztonságban mellette.

Ikrek: Hozzád egyáltalán nem illik a Skorpió. Szereted a társaságot, a könnyedséget, a flörtöket, ám a Skorpió mindezt nem tűrné el, hiszen ő már az első randin maximális figyelmet követel.

Rák: A Nyilas képes egy pillanat alatt elcsábítani, ám ugyanilyen gyorsan távozik, a te érzékeny lelked pedig ezt nem viselné el. Túlságosan ragaszkodó és érzelmes vagy, ezért még kölcsönös vonzódás esetén sem működne ez a viszony.

Oroszlán: Nagyon vigyázz, hogy át ne verjen a Halak szülötte, akivel első alkalommal úgy érezheted, hogy megtaláltad az igazit! A Halak hajlamos a depresszióra. Amikor a gödör legalján érzi magát, akkor eltűnik. Kíméld meg magad ettől!

Szűz: Elvárod a pontosságot, a Mérlegnél viszont semmi sem biztos. Ha megígéri, hogy felhív, akkor nem teszi hozzá, hogy mikor, te pedig hiába várod a telefoncsengést. Ne várd!

Mérleg: Először jó ötletnek tűnhet, hogy az intelligens, ápolt Szűzzel randevúzz, de ez a csillagjegy túlságosan földhöz ragadt, aprólékos a te laza életfelfogásodhoz képest, ráadásul nem kell hozzá sok idő, hogy a Szűz mindenért kritizálni kezdjen.

Skorpió: Gyorsan elvarázsolhat az Ikrek mozgékonysága, vidámsága, beszédkészsége, ám mégse randevúzz ennek a csillagjegynek a szülöttével, mert egy Skorpió és egy Ikrek hosszú távon nem viseli el egymást.

Nyilas: Könnyen felkeltheti az érdeklődésedet a Rák szülötte, de mind a ketten jobban jártok, ha csak barátok maradtok. Ha mégis esélyt adnál egy ilyen viszonynak, akkor már a harmadik randevún szenvedhetsz, amiért a Rák partnered az esküvőtöket tervezgeti, az érzelmességével pedig a világból is kikerget.

Bak: A te életfelfogásodhoz túlságosan gyerekes a Kos életszemlélete. Habár az akaraterejét és az elszántságát díjazod, mégis ennek a csillagjegynek a szülötte nem illik hozzád, mert nem romantikus alkat és dacból is felrúgná az összes szabályodat.

Vízöntő: A Bika szülötte remekel az udvarlásban és a viselkedésével is könnyen elbűvölhet, ám azt nem tudod megérteni, hogy miért várja el tőled, hogy folyton azt ismételgesd, hogy szereted. Vízöntőként eleinte kedvedet lelheted a Bika nyújtott luxuséletmódban, de hamarosan rájössz, hogy a rongyrázás távol áll az életstílusodtól.

Halak: Az Oroszlán kisugárzása egy pillanat alatt levehet a lábadról, de az érzékeny lelked soha nem fog lépést tartani a tempójával. Azt is szenvedésként élnéd meg, hogy az Oroszlánnak beteges kényszere, hogy a figyelem középpontjába tündökölhessen.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló