Kik azok, akiktől a legtávolabb áll a romantika?



Három csillagjegy, aki nem szereti a szerelmes gesztusokat.Sok párkapcsolati tanács egy kalap alá veszi az összes embert, pedig a szerelemben is különbözünk, ugyanis míg egyesek élni sem tudnak romantika nélkül, addig másokat ki lehet kergetni a világból azzal, ha az udvarlójuk a gyertyafényes vacsorával kedveskedne.

Mivel a horoszkóp a tizenkét csillagjegy mindegyikéhez más-más jellemvonásokat párosít, ezért most kiderül, hogy melyik az a három jegy, amelynek képviselői valamiért nem szeretik a romantikát.

Ikrek: A flörtölés mestere az Ikrek, de a romantika nagyon messze áll tőle. Tisztában van azzal, hogy bizonyos szituációkban romantikusnak kellene lennie, ezért próbálkozik, de végül mindig kibújik belőle a kisördög, és elereszt egy olyan megjegyzést, ami távolról sem nevezhető romantikusnak, ezzel pedig agyoncsapja a pillanatot.

Az Ikrek nem viseli el a rózsaszín ködöt, úgyhogy inkább elvicceli a helyzetet, amibe soha nem élné bele magát. Az Ikrekkel inspiráló és izgalmas a randevúzás, de soha nem romantikus. Vele tényleg bármilyen témáról lehet beszélgetni, a memóriája csodálatos, nagyon vidám, de naplemente nézést felejtse el a párja.

Emellett az Ikrek már akkor pánikba esik, ha csak szóba kerül a romantika, mert ez túlságosan intim egy olyan csillagjegy számára, akinek szüksége van némi távolságra ahhoz, hogy boldognak érezhesse magát.

Vízöntő: Az összes csillagjegy közül a Vízöntő az, akiben még nagyítóval sem található meg a romantika csírája, ami nem meglepő annak tudatában, hogy egyébként is mélyen magába temeti az érzelmeit.

Ez a csillagjegy nagyon értelmes, intelligens, de az érzelgős helyzetekben képtelen feltalálni magát. Az érzéseinél sokkal szívesebben koncentrál a céljaira és önmagára. Ha a romantikától eltekintünk, akkor a Vízöntő nagyszerűen megállja a helyét a tartós párkapcsolatban, de csak akkor, ha a partnere is képes elfogadni, hogy a Vízöntő igényli a függetlenségét.

Ez a csillagjegy utálja a kompromisszumokat, amiknek a kötésére nem hajlandó. Azt nagyon utálja, ha meg akarják neki mondani, hogy mit csináljon. Ha a Vízöntő úgy érzi, hogy korlátok közé akarják szorítani, veszélyeztetik a szabadságát, akkor felszámolja a kapcsolatot.

A Vízöntő nem tűri a korlátokat, a romantika pedig ebbe a kategóriába esik. Inkább lesz a legjobb barát a párkapcsolatban, mint a legromantikusabb szerető. Ha ezt a partnere nem tudja elfogadni, akkor nincs jövője a kapcsolatnak.

Kos: A legcéltudatosabb és legmagabiztosabb csillagjegyek egyike a Kos, akinek komoly nehézséget okoz az, hogy romantikus legyen. A Kos szereti a kihívásokat, de ez a terület még a számára is túlságosan nagy falat.

Ennek a csillagjegynek a jellemvonásai közé tartózik a lobbanékonyság, indulatos, a hangulata pedig gyorsan változik. Amennyiben a párja romantikát várna el tőle, akkor könnyen dühbe gurul. A Kos megteszi, ami tőle telik, de azt nem lehet romantikának nevezni.

A Kos életében fontos a párkapcsolat, de az gyakran a háttérbe szorul, mert a munka és a karrierépítés ennél sokkal fontosabb a számára. Ennek a csillagjegynek a képviselője soha nem fogja másnak mutatni magát, mint aki valójában. Ha párja ennyivel nem elégszik meg, akkor kár folytatni a kapcsolatot.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló