Milyen pasikat vonzol be?



Milyen típusú férfiak hálójába akadsz bele újra és újra?Kos: Az egyik típus, akit vonzol, erős, mint te, ám éppen ezért minden erejével azon lesz, hogy föléd kerekedjen. A másik típus az őrületbe kerget, mert romantikus, nem elég karakteres, és a pótanyát látja benned.

Bika: Gyakran bevonzod azt a férfitípust, aki nem ért meg téged, nincs egy szinten a finom lelkeddel. Mindegy, hogy mennyire jóképű a pasi, mert hosszú távon nem tudod elviselni a durva, közönséges stílusát.

Ikrek: Nagyon sűrűn fogsz ki olyan pasit, akivel nem lehet beszélgetni, társasági életet élni, úgymond nem akar felvállalni, magának való, nem akar társat, legfeljebb a szexre tartana téged. Klasszikus rossz fiú, akinek csak akkor kellesz, ha akar valamit.

Rák: Szörnyű tragédiaként éled meg, ha olyan férfi akad a hálódba, aki nem kér a jóságodból. Számodra személyes sértés, ha a pasit nem érdekli a véleményed, a tanácsod, nem vágyik a segítségedre és a szeretetedre.

Oroszlán: Az egyik férfitípus, akit bevonzol, szinte olyan, mint te. Ennek eleinte örülsz, de azt nem viseled el, amikor ez a pasi hatalmi harcot hirdet ellened. A másik véglet sem jobb, mert akkor az elesett, az árva, támogatást igénylő pasit vonzod be.

Szűz: Kevés dolgot utálsz jobban, mint azt, ha megint sikerül egy olyan pasit kifognod, aki nem elég igényes, nem foglalkozik úgy a külsejével, az egészségével, mint te a sajátodéval. Azt sem nézed jó szemmel, ha a pasi beszéde nem elég választékos, hiányzik belőle a jó ízlés, és nem tud „rendesen” viselkedni.

Mérleg: Mesterien vonzod azokat a pasikat, akik nem szeretnek beszélgetni, társasági életet élni, hanem inkább otthon ülnek és a tévét bámulják. Neked ez fáj, hiszen imádod a kultúrát, ahogy azt is, ha erről beszélgethetsz. Az ilyen férfi nem ért meg téged. Az intelligenciádat nem értékeli, mert csak sznobnak bélyegez miatta. A művészi ambícióidat felesleges marhaságnak tarja.

Skorpió: Imádod, ha egy férfi ugyanolyan rejtélyes és izgalmas, amilyen te magad vagy, ám nem telik el sok idő, és rájössz, hogy az illetőben nincs semmi különleges, rémesen unalmas. Azt a férfitípust sem tudod elviselni, aki folyamatosan féltékennyé akar tenni.

Nyilas: Vonzod azokat a pasikat, akik komoly kapcsolatra vágynak, próbálnak megzabolázni. Ezekre a pasikra az is jellemző, hogy nincs egyéniségük, kiveszett belőlük az életkedv, lusták, unalmasak, soha nem akarnak pörögni, szórakozni, nem mernek kalandozni, új dolgokat kipróbálni, pedig neked mindez létszükség.

Bak: Vonzod azokat a pasikat, akik állandóan szórakoznak, képtelenek egy helyben ülni, akikkel folyton beszélgetni és foglalkozni kell. Ennél már csak az a rosszabb, ha még ezotériás dolgokban is hisznek. Egyszerűen nem tudsz mit kezdeni azokkal, akik nem akarnak gyökeret ereszteni, biztonságot teremteni.

Vízöntő: Vonzod azokat a férfiakat, akikben nincs semmi szín, élet, túl hétköznapiak, unalmasak, pedig elsőre nem tűntek ennyire egyszerűnek. Az már csak plusz rossz pont, ha korlátozni akarnak abban, hogy mit vegyél fel, kikkel álljál szóba, mikor és hova menj.

Halak: Profi vagy abban, hogy bevonzd azokat a pasikat, akik realista, földhöz ragadt emberek, akiket csak a pénz és a karrier érdekel, nem szeretnek filozofálni, nem álmodoznak és az élet nagy dolgai sem érdekli őket. Az olyan pasit is vonzod, aki elvárja, hogy add bele mindened a kapcsolatba, míg ő semmit sem tesz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló