Ezeknek a pároknak az első randiig sem kellene eljutnia



Három csillagjegypárok, akik túlságosan különböznek ahhoz, hogy együtt legyenek.Az ellentétek vonzzák egymást, de ez nem jelenti azt, hogy együtt is maradnak. Ezt bizonyítja a horoszkóp, amelyben különböznek egymástól a csillagjegyek, mégis akadnak olyan jegyek, amelyek vonzódnak egymáshoz, ám végül kész katasztrófa lesz az első randevújuk, amelyet jobb lenne, ha meg sem beszélnének.

A Vízöntő és a Skorpió randevúja: Ha csak barátok maradnak, akkor a Vízöntő és a Skorpió nagyon jó pár együtt. A Skorpió rendkívül érzelmes, hűséges és barátságos. Az utóbbi a Vízöntőre is jellemző, de róla az is elmondható, hogy ő a legbonyolultabb szerető az összes jegy közül.

A Vízöntő nagyon nehezen értelmezi az érzelmeket, ezért rosszul tűrné, amikor a Skorpió partnere erről faggatja és próbál közelebb férkőzni a lelkéhez. Az érzelmi manipulációval végleg ki lehet kergetni a világból a Vízöntőt. Eközben a Skorpiót az dühítené fel, hogy milyen távolságtartó a Vízöntő.

Az első randevúig talán azért jutnának el, mert a Skorpió és a Vízöntő kisugárzása is nagyon erős és különleges. Mind a két csillagjegy rendkívül okos és intelligens, az ágyban pedig nem okoznának csalódást egymásnak.

Abban az esetben, ha a Vízöntő és a Skorpió románca túléli az első randit, akkor is biztos, hogy néhány találka után feladnák, mert ez a két csillagjegy soha nem fog kompromisszumra jutni egymással.

A Halak és a Nyilas kapcsolata: A Halak a vizes jegyek, a Nyilas a tüzes, tehát ők tényleg tűz és víz. Emellett a Halak rendkívül érzékeny és érzelmes, a Nyilas pedig a szabadság és függetlenség megszállottja.

A Nyilas imád menni, utazni, míg a kötöttségeket, az elvárásokat, a szabályokat és a túlzott ragaszkodást nem viseli el, pedig a Halaknak pont az utóbbiak a legfontosabbak egy párkapcsolatban. A Nyilast nagyon untatja, ha hosszú távon kell elviselnie a Halak szülöttét.

Ha ennyi különbség ellenére mégis eljutnak az első randiig, akkor annak oka az lehet, hogy eleinte lázba hozza őket a filozofikus beszélgetés, és az ágyban is egész jó az összhang köztük. Idővel azonban a Halak túlzásba esik a ragaszkodásával, az egyre gyakoribbak a számonkérései, amivel idegesíti a Nyilast, akivel kapcsolatban a Halak nem érti, hogy miért van folyton mehetnéke.

A Szűz és az Oroszlán randija: A Szűz okos, imád olvasni, rendkívül keményen dolgozik, de sokkal logikusabb és gyakorlatiasabb, mint amennyire bátor és merész. Az Oroszlán önfejű, akaratos, igencsak pimasz, és imádja éreztetni másokkal, hogy ő a főnök.

Habár a horoszkóp szerint a Szűz az egyik legjobb munkaerő, mégis a párkapcsolatban nem vágyik arra, hogy betöltse az alárendelt, beosztott szerepet. Emellett túlságosan makacs ahhoz, hogy folyton tegye a szépet a hiú Oroszlánnak.

A különbségek ellenére a Szűz és az Oroszlán nagyon vonzódik egymáshoz, ám a Szűz később rájön, hogy az Oroszlántól soha nem fogja megkapni azt a biztonságot és támogatást, amire vágyik. Eközben az Oroszlánnak is leesik, hogy a Szűztől nem fogja megkapni a kitüntető figyelmet és folyamatos dicséretet, amit létszükségnek tart. Ha valami különös okból kifolyólag mégis együtt marad ez a két csillagjegy, akkor valószínűleg nem lesznek maradéktalanul boldogok.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló