A szerelmi életed alakulása az év utolsó szakaszában



Ha választasz egy mandarin kacsapárt a lenti képről, akkor máris kiderítheted, hogy milyen szerencsére számíts 2017 végéig.1. Csak csepeg a szerencse: A legrosszabb esetben csak csepegni fog a szerencse. Ha nincs párod, akkor nem fogod megtalálni életed szerelmét, sőt, talán egyetlen egy randevúd sem lesz. A szerelmi életed stagnálni fog.

Akkor se számíts sok jóra, ha párkapcsolatba élsz! Az még a jobbik eset, ha a unalmas, szürke hétköznapokat éltek. Ennél rosszabb, ha folyton vitatkoztok.

2. Jut elég szerencse az életedbe: Talán nem történnek rendkívüli dolgok, mégis úgy fogod érezni, hogy a sors szeret téged. Ha párt keresel, akkor bármikor hódíthatsz, mert senki sem tud ellenállni neked. Kalandok, flörtök teszik izgalmassá ezt az időszakot.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor elegendő szenvedély és romantika fűszerezi meg az év utolsó szakaszát. A szerelmetek stabil és harmonikus lesz.

3. Valaki elszívja a szerencsédet: Kedvezően alakulhat az év utolsó szakasza. Párkeresőként úgy érezheted, hogy folyamatosan akadályokat gördít eléd az élet. A randevúid mindig rosszul fognak alakulni, vagy a partneredről derül ki, hogy valami defektje van.

Párkapcsolat buta apróságokon rúgatjátok össze a port a kedveseddel. Érezhető lesz, hogy nem találjátok az összhangot. Ennek oka lehet a munkátok vagy a stressz. Ha együtt éltek, akkor is inkább lakótársként fogjátok kezelni egymást.

4. Szakaszosan áramlik a szerencse: Lesznek jobb és rosszabb pillanataid a szerelmi életedben 2017 végéig. Párkeresőként olyan érzésed lehet, hogy az egyik héten tarolsz, míg a következőn csak pocsék jelölteket találsz.

Ha jelenleg van párod, akkor is hullámvasúthoz hasonló időszakra számíthatsz. Az egyik héten a fellegekben jársz, a következőn folyamatosan veszekedtek.

5. Rettentően szerencsés leszel: Hihetetlenül szerencsés leszel a szerelemben. Ha párt keresel, akkor szinte megtalálhatod életed szerelmét a következő három hónapban. Amennyiben már van párod, akkor eljöhet az összeköltözés, eljegyzés, házasság, gyerekvállalás ideje.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló