Hogyan csalhat meg a párod a csillagjegye szerint?



Mikor és milyen módszerrel léphetnek félre az emberek?Kos: Minden óvintézkedést megtesz, hogy ne bukjon le. Az is biztos, hogy a lakhelyétől távol keres magának szeretőt, hogy még véletlenül se legyen, aki felismerheti. Mindennek ellenére a Kos nem valószínű, hogy megcsal, mert annyi a munkája, hogy nincs erre ideje.

Bika: Kiábrándultnak és csalódottnak kell lennie ahhoz a Bikának, hogy megcsalja a párját. Ha a Bika félrelép, akkor általában a volt szerelmei közül kerül ki a szeretője, mert jól tudja, hogy ki az, akinél vigaszt talál.

Ikrek: Csak akkor csalja meg a párját, ha unatkozik mellette. Ilyenkor egy olyan szeretőt keres, aki szintén párkapcsolatban van. Ha az Ikrek félrelép, akkor a párja soha nem fogja kitalálni, hogy ki a szeretője.

Rák: A testi örömök miatt biztos, hogy nem lép félre a Rák, aki akkor léphet a hűtlenség útjára, ha érzelmileg elhanyagoltnak érzi magát, valaki pedig érzelmeiben érinti meg. Ugyanakkor a Rák korrekt, és inkább a párja szemébe mondja, hogy szakítani akar, mert már másba szerelmes.

Oroszlán: Ha úgy érzi, hogy a párja számára már nem fontos, akkor keresni fog valakit, akinek kivívhatja a figyelmét. Mivel szenvedélyes, rámenős, emiatt tudja, hogy hogyan érje el a célját. Ha az Oroszlán félrelép, akkor a szomszédba, vagy a baráti társaságban keres magának valakit.

Szűz: Érdekes módon a Szűz a hűtlenségben nem olyan maximalista, pedáns és tökéletes, mint az élet más dolgaiban. Ha félrelép, akkor valószínűleg a legközelebbi barátokból álló társaságban csábul el, vagy csábít el valakit, emiatt nagyon gyorsan lebukik.

Mérleg: Nagyon vonzó, kedves, társaságkedvelő csillagjegy, aki szeret flörtölni, tehát néha elveszítheti a fejét. A Mérleg utálja a szembesítést és a számonkérést, de az érzéseire lehet hatni, tehát a párja nyugodtan elmondhatja neki, hogy mennyire rosszul esik a viselkedése, kacérkodása.

Skorpió: Egy Skorpió bizalmát jobb nem eljátszani, mert akkor a bosszú eszközeként fogja használni a hűtlenséget, amit nem fog eltitkolni. Szeretőt is olyat keres, akiről tudja, hogy mélyen meg fogja bántani vele a kedvesét.

Nyilas: Amikor rátalált a szerelemre, akkor már nem keresi a kalandokat, de általában azok megtalálják őt. Baj abból lehet, ha valami új, más és izgató felpiszkálja az érzékeit, ezért képtelen ellenállni neki.

Bak: Valami hatalmas dolognak kell ahhoz történnie, hogy a Bak hűtlen legyen. Mivel akadnak nagyon közeli barátai, emiatt lehetséges, hogy közülük kerül ki a szeretője, de az sem kizárt, hogy egy kollégájával lép félre.

Vízöntő: A Vízöntő soha nem fogja bevallani, hogy hűtlen volt. Mivel imád számítógépezni, emiatt akkor kell aggódni, ha túl sokat flörtöl valamelyik oldalon. Ez persze nem jelenti azt, hogy biztosan randevúzni fog a csetpartnerével, de abban az esetben, ha az illető eléggé felkelti az érdeklődését, akkor megbeszélhetnek egy találkozót.

Halak: Ha a Halak a megcsalás útjára lép, akkor a szeretője egy olyan személy lesz, aki közel áll a szívéhez, akit emberileg is nagyon kedvel, tehát egy közeli barátjával léphet félre, ám nem ok nélkül! A Halak akkor léphet félre, ha hiányolja az érzelmi támogatást, megértést, vagy az izgalmat.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló