Kinek mi a véleménye a szerelemről?Ezt remélik a csillagjegyek a párkapcsolattól.A szerelemről mindenkinek megvan az egyéni véleménye, ám a horoszkóp szerint ezt a hozzáállást kisebb-nagyobb mértékben befolyásolja az, hogy kinek mi a csillagjegye, hiszen míg az egyik inspirációt vár a szerelemtől, addig a másik bátorságot, esetleg idillt.

Kos – A szerelem olyan, mint az ébredés: A Kos szerint a szerelem az ébredés igazi ereje, ugyanis ahogy a tavasz felébreszti a természetet, úgy a szerelem erőt ad a Kosnak, valamint felpezsdíti az életösztöneit.

Bika – A szerelem valóságos: A legstabilabb csillagjegy két lábbal áll a földön. Őt elkerüli a rózsaszínköd, hiszen számára a szerelem sokkal valódibb, kötetlenebb, ám ettől még szeretné mélyen és intenzíven megélni az érzést.

Ikrek – A szerelem inspiráló: A legsziporkázóbb elmével rendelkező Ikrek mindig megtalálja a környezetében azt, ami hatást gyakorol a lelkére. Számára a szerelem felemelő érzés, ami képes elűzni a pesszimizmust, a sötét gondolatokat. Mivel a szerelem inspirálja, ezért az Ikrek páratlan dolgokra képes, amikor szerelmes.

Rák – A szerelem maga a gondoskodás: Ha a Rák szerelmes, akkor a védelmezés és a törődés lesz az elsődleges a számára. Ő azt tanítja a környezetének, hogy a szerelem érzelmileg és fizikailag is erősebbé teszi az embert.

Oroszlán – A szerelem bátorságot ad: Az Oroszlán szerint a szerelem egyértelmű, valódi dolog, amit tiszteletben kell tartani. Ő hajlamos bármilyen őrültségre a szerelem hevében, a cselekedeteivel pedig inspirálja a környezetét. Az Oroszlán azt tanítja, hogy a szerelem olyan erőt ad, ami segít legyőzni a félelmeket és valóra váltani az álmokat.

Szűz – A szerelem az önzetlenségről szól: A Szűz elég erős fejben, de nem akkor, amikor szerelmes, mert olyankor vakmerővé válik. A Szűz rengeteg mindent képes feláldozni a párjáért, és azokért, akiket szívből szeret. Ő arra tanít, hogy az ember soha nem várhat ellenszolgáltatást azért, amit a szerelemért tesz.

Mérleg – A szerelem idilli: Imád szerelmes lenni a Mérleg, aki ebből az érzésből merít erőt a mindennapokhoz, és úgy gondolja, hogy a szerelem a harmóniától válik érintetlenné. Habár a Mérleg szenvedélyes csillagjegy, mégis a szerelmet teljes egészében, teljes valójában akarja megélni.

Skorpió – A szerelem ösztönös: A talányokért és titkokért rajongó Skorpió ösztönei táplálják az álmait és céljait. Ő mindenhol az igazságot keresi, ennél pedig csak az lehet valódibb, amit átél. Amikor a Skorpió szerelmes, akkor mélyen szenvedélyes, tisztességes, ösztönből szeret és ugyanígy cselekszik.

Nyilas – A szerelem olyan, mint egy utazás: Kalandokkal teli, néha veszélyes, de rengeteg izgalommal kecsegtető játékként fogja fel az életet a Nyilas, aki számára az szerelem tovább színesítheti ezt az utazást.

Bak – A szerelem örökké tart: Megfontolt és kimért csillagjegy a Bak, mégis szereti az izgalmakat, és a kötetlen flörtöket. Amikor igazán szerelmes, akkor mindent megtesz azért, hogy óvja és védje annak lángját, hogy az hosszabb idő után se hunyjon ki.

Vízöntő – A szerelem nem ismer határokat: Senkihez sem hasonlítható a különleges és egyedi Vízöntő. Amikor ő szerelmes, akkor semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy valóra váltsa a terveit. A Vízöntő számára a tér és az idő sem akadály, mert mindig kitalálja, hogyan érheti el, amit akar.

Halak – A szerelem túlvilági: Amikor a Halak szerelmes, akkor tündérmesében érzi magát. A Halak meggyőződése az, hogy a szerelem mindenre képes, a kedvese lehetőségei határtalanok.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló