Ez lehet a tested legérzékenyebb pontja a csillagjegyed szerint



Akár erogén zónaként is beválhat a jó értelembe vett érzékeny pontod.A simogatás, masszírozás mindenkinek jól esik, de abban különbözünk, hogy a testünk mely területén szeretjük a legjobban az érintést. A horoszkóp most elárulja, hogy ilyen értelemben melyik a tested legérzékenyebb pontja, ami akár erogén zónaként is beválhat!

Kos: Szinte teljesen biztos, hogy sokszor hallottad már, hogy a Kos fejjel megy a falnak, ezért nem véletlen, hogy a fejed, az arcod és a hajad a legérzékenyebb pontod. Kosként nagyon szeretheted, ha a párod a hajadat simogatja, de egy kellemes fejmasszázs is csodákat művel veled.

Bika: Valószínű, hogy Bikaként te rendelkezel a legérzékibb csillagjeggyel, ezért tulajdonképpen mindegy, hogy a párod hol érint meg, te mindent imádsz, ami simogatás. Ugyanakkor a te testeden is akad különösen érzékeny pont, ami a nyak és a tarkó körüli részek.

Ikrek: A csillagjegyedből kiindulva kijelenthető rólad, hogy a szívedhez vezető út az intellektusodon keresztül vezet. A párod azonban nemcsak az intelligenciájával keltheti életre az érzékeidet, hanem azzal is, ha finoman megérinti a válladat, a karodat és a kezedet. Ha a karodat kívül-belül simogatja masszírozza, akkor aligha fogsz ellenállni neki.

Rák: Rák jegyed alapján kifejezetten érzéki és érzékeny teremtés lehetsz a csillagjegyed alapján. Számodra a szerelem és a biztonság érzése a legfontosabb. A legérzékenyebb pontod a mellkasod és a melled.

Oroszlán: Határozott, céltudatos és egyenes Oroszlán jellemedet jól tükrözi, hogy mindig kihúzod magad, büszke tartással, egyenes háttal és gerinccel jársz. Ebből következik, hogy a legérzékenyebb pontod a hátad és a gerincoszlopod környéke.

Szűz: Szűzként távolról sem vagy olyan szégyellős és visszafogott, mint azt sokan a csillagjegyed alapján gondolják. Ha társaságban csendes is vagy, a hálószobában, a párod karjaiban biztos, hogy nem fogod vissza magad. Szűzként a legérzékenyebb pontod a hasad és a köldököd környéke.

Mérleg: A csillagjegyedből kiindulva az alsó háti terület, a derekad vonalában a legérzékenyebb pontod. Mérlegként nagyon szeretheted, ha a párod a keresztcsont körüli pontokat masszírozza vagy simogatja.

Skorpió: Tekintve, hogy a tiéd a legszexibb, legérzékibb, elképesztően szenvedélyes csillagjegy, ezért biztos, hogy a párodnak nem kell sokáig nyaggatnia egy kis együttlétre. Skorpióként a legérzékenyebb pontod a nemi szerved környéke.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján a csípőd körüli terület, a combtöved és a belső combod simogatása, lágy, puha érintése a legérzékenyebb pontod. Ha a párod ezeken a helyeken érint meg, akkor a válaszod biztos, hogy gyors lesz.

Bak: A Bak jegyed alapján elmondható rólad, hogy a legérzékenyebb pontod az, ha a párod a lábadat, a térdedet simogatja, masszírozgatja. Ez már csak azért is kedvedre lehet, mert Bakként hajlamos vagy fájdalmat, húzódást érezni ezeken a területeken.

Vízöntő: Vízöntő csillagjegyedről az az első, ami az ember eszébe jut, hogy a szokatlan dolgokat szereted. Ez a legérzékenyebb pontod esetében sincs másképp, ugyanis Vízöntőként a vádlid és a sarkad Achilles-pontja a legérzékenyebb. A párodnak egy kellemes lábmasszázzsal biztos, hogy nyert ügye van nálad.

Halak: Halakként a talpmasszázs minden formáját imádod, így a lágy simogatást és a reflexpontok nyomogatását is, ezért esetedben a talpad a legérzékenyebb pontod. Ha a párod finoman dörzsölgeti a lábujjaidat, a sarkad, a lábfejed, akkor biztos, hogy nem marad el a hatás.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló